Sieviešu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. martam

AUNS

Šī nedēļa jums iesāksies visnotaļ priecīgi. Otrdiena būs vislabvēlīgākā nedēļas diena. Visas svarīgākās lietas jums pilnīgi noteikti vajadzētu ieplānot līdz 23. martam. Veiksmīgas būs gan lietišķas tikšanās, gan randiņi, kas nozīmēti tieši šajās dienās, jo tie sniegs ļoti daudz pozitīvu emociju un attiecību attīstības iespējas. Ceturtdien var rasties sajūta, ka veiksme no jums ir novērsusies pilnīgi visās dzīves sfērās, taču pirms laika nav vērts satraukties. Lai pārdzīvotu šos grūtos brīžus, domājiet pozitīvas domas un katrā situācijā meklējiet iespējas attīstīties. Svētdien jūs var piemeklēt spēku izsīkums. Lai pēc iespējas ātrāk tos atjaunotu, nepārdzīvojiet par sīkumiem un biežāk atpūtieties.

VĒRSIS

Jums nedēļas sākumā var krasi pasliktināties pašsajūta, kas gala rezultātā var novest pie pilnīga spēku izsīkuma. Jums var šķist, ka liktenis pārbauda jūsu izturību, sagādājot jums tik daudz pārbaudījumu. Jo vairāk jūs tam pretosieties un centīsieties pierādīt savu taisnību, jo situācija tikai vēl vairāk pasliktināsies. Ja jūs patiešām šajā nedēļā pamanāt šādu apstākļu kopumu, pacentieties vienkārši atslābināties un ļaujiet Visumam pašam visu salikt pa vietām. Šajā periodā noteikti nevajadzētu ieplānot kaut kādas grandiozas lietas. Līdz ar ceturtdienu situācija stabilizēsies un pakāpeniski sāks uzlaboties. Svētdiena jums būs vislabvēlīgākā šīs nedēļas diena – jums ir visas iespējas pievērsties savas dzīves uzlabošanai un piesaistīt veiksmi. Zvaigznes vērš jūsu uzmanību uz to, ka uzreiz pilnīgi noteikti nevajadzētu atteikties no visām piedāvātajām iespējām. Rūpīgi izsveriet visus “par” un “pret” un droši virzieties uz priekšu!

DVĪŅI

Otrdiena, ceturtdiena un svētdiena būs izšķirošās dienas – liktenis būs jūsu rokās! Nedēļas sākumā un vidū jums izdosies apkopot visus savus spēkus un ķerties klāt svarīgām lietām. Iespējams, ka atklāsiet kādus slēptus talantus, par kuriem līdz šim neko nezinājāt. Uzticieties savām iekšējām sajūtām un nebaidieties rīkoties. 23. martā pieaugs jūsu pārliecība par sevi, un jūs būsiet gatavas izšķirošai rīcībai, taču zvaigznes jūs brīdina arī par to, ka tad, ja jūs nevēlēsieties mainīties un virzīties uz saviem mērķiem pa labam, var rasties zināmi sarežģījumi.

VĒZIS

Pirmā nedēļas puse var ievērojami samazināt jūsu enerģijas rezerves un graut uzticību saviem spēkiem. Otrdien pieaugs negatīvās enerģijas ietekme. Ja jūs šajā periodā bijāt ieplānojušas kādas svarīgas lietas, tad jums vajadzētu būt īpaši uzmanīgām ne tikai šajās lietās, bet arī savos izteikumos, jo pat visnekaitīgākie vārdi var novest jūs līdz sakāvei. Sekojiet līdzi savai uzvedībai un rūpīgi pārdomājiet visu to, ko vēlaties teikt. Sākot no 24. marta planētu nelabvēlīgā ietekme mazināsies, kas nozīmē to, ka situācija sāks būtiski uzlaboties. Nedēļas nogale jūs iepriecinās ar patīkamiem pārsteigumiem. Jebkuru dāvanu pieņemiet ar pateicību. Arī tad, ja tas galīgi nav tas, par ko esat sapņojušas. Tāpat šajās dienās jūs varat iepriecināt savu otro pusīti.

LAUVA

Nedēļas sākumā jums radīsies ļoti daudzas iespējas realizēt savus nospraustos mērķus. Nebaidieties būt pirmās! Jūsu šarms jums pilnīgi noteikti palīdzēs pilnīgi visās dzīves sfērās, tāpēc pēc iespējas biežāk lieciet to lietā, jo tas piesaistīs veiksmi. Piektdien situācija var mainīties. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Šajā periodā jums nevajadzētu izrādīt iniciatīvu. Nodarbojieties tikai ar tām lietām, kuras nevar atlikt uz vēlāku laiku.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

JAUNAVA

Nedēļas sākumā jums viss burtiski kritīs ārā no rokām. Iespējams, ka ļoti daudzas ieplānotās tikšanās un randiņi tiks atcelti un pārcelti uz nenoteiktu laiku. Var rasties nesaskaņas arī starp jums un jūsu tuvajiem cilvēkiem. Nav vērts vainot savu otro pusīti visos grēkos. Attiecību skaidrošanu jums vajadzētu atlikt uz nedēļas beigām. Ceturtdien situācija var krasi mainīties, turklāt labās ziņas var nākt no ļoti dažādiem avotiem. Svētdiena jums būs šīs nedēļas vislabvēlīgākā diena – sāciet piepildīt savus sapņus!

SVARI

Jūsu šīs nedēļas veiksmīgākās dienas būs otrdiena, ceturtdiena un svētdiena. Saturna enerģija šajā nedēļā palīdzēs jums izmanīt notikumu gaitu uz labāko pusi. Ja arī iesākumā viss nenotiks tā, kā ieplānots – pilnīgi noteikti nav pamata raizēm. 23. martā jums būs visas iespējas pierādīt savu taisnību un ar cieņu izkļūt no jebkuras situācijas, tomēr atcerieties, ka tāda uzvedība vairāk atbilst vīrišķajai enerģijai, bet jums jautājumu risināšanai vajadzētu pieiet daudz maigāk.

SKORPIONS

Jūs šo nedēļu iesāksiet visnotaļ produktīvi. Līdz pat 24. martam veiksme būs ar jums pilnīgi visās dzīves sfērās. Šajā laikā jūs varat uzlabot kontaktus ar apkārtējiem cilvēkiem. Izmantojiet katru iespēju un virzieties pretī saviem mērķiem. Nedēļas nogali jums ir ieteicams pavadīt tuvo cilvēku sabiedrībā. Skaļas kompānijas un aktīvā atpūta var apdraudēt jūsu veselību, kā arī sabojāt noskaņojumu.

STRĒLNIEKS

Arī jums šīs nedēļas sākums solās būt visnotaļ produktīvs. Jūs būsiet pilnas spēka un iedvesmas, tāpēc nebaidieties būt radošas un piedāvāt jaunus risinājumus un idejas. Jūs spēsiet ātri reaģēt uz dažādām situācijām, kā arī šis ir ļoti labvēlīgs laiks tam, lai izveidotu kaut kādu nākotnes fundamentu. Ceturtdien esiet piesardzīgas sabiedriskās vietās un uz ceļiem. Var izveidoties konfliktsituācijas ar apkārtējiem, kas gala rezultātā novedīs pie negatīvām emocijām un pavājinās jūsu enerģētiku, tomēr spēkus vienmēr var atjaunot, tāpēc nav vērts lieki satraukties.

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā jums būs visas iespējas sasniegt vēlamo. Otrdiena solās būt īpaši veiksmīga. Arī ceturtdiena jums var kļūt par īpašu dienu, jo tieši tad jums pavērsies karjeras izaugsmes un ienākumu palielināšanas perspektīvas. Nepalaidiet šo izdevību garām un esiet pateicīgas liktenim par katru tā sniegto iespēju. Svētdien gan vajadzētu izvairīties no iniciatīvas izrādīšanas un aktīvas rīcības, jo pretējā gadījumā tas var novest pie ģimenes strīdiem.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ labvēlīga. Jums būs visas iespējas nokārtot savu personīgo dzīvi un pārnest attiecības pavisam citā līmenī. Tām, kuras atrodas savas otrās pusītes meklējumos, vajadzētu drosmīgi doties uz randiņiem vai arī apmeklēt kādus saviesīgus pasākumus, kuros jūs var piemeklēt liktenīgā tikšanās. 23. martā pieaugs jūsu darbaspējas. Nebaidieties uzņemties jaunus pienākumus. Jūsu pieredze un profesionālisms palīdzēs visus uzdevumus izpildīt ne tikai ātri, bet arī kvalitatīvi. Galvenais – nepadoties panikai un visu rūpīgi saplānot.

ZIVIS

Nedēļas sākums var visnotaļ slikti atsaukties uz jūsu veselību. Sakarā ar to pievērsiet uzmanību savai dienas kārtībai un līdz pat ceturtdienai neieplānojiet nekādas svarīgas tikšanās. Šo laiku vajadzētu veltīt pašattīstībai. Sākot ar ceturtdienu situācija krasi mainīsies, kas ne visai labi ietekmēs jūsu pašsajūtu, tomēr pie pareiza slodzes sadalījuma jūs varēsiet savus spēkus atjaunot. Tuvāk nedēļas beigām veiksme pie jums atgriezīsies un palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Veiksmīgi būs arī ieplānotie pirkumi.

Leave a Comment