Sieviete atklāti stāsta par to, kā tas ir – maigoties ar seksa lelli – VĪRIETI

Untitled

Kārlija Skortino saka: “Ar lelli tu vari iemācīties, kāds sekss tev ir vajadzīgs – izmēģinot dažādus ātrumus un leņķus.”

Līdz šim mēs domājām, ka parasti vīrieši ir tie, kuri izmanto seksa lelles, tomēr nu izgudrojumi ir aizgājuši tik tālu, ka arī sievietēm ir iespēja izbaudīt mīlas priekus ar vīrieti, kurš nerunās pretī.

Drosmīga sieviete Kārlija ir dalījusies savā pieredzē par to, kā tas ir – gulēt ar neīstu vīrieti.

Viņa ir 31 gadu jauna seksa kolonas autore žurnālam. Tagad viņa ir dalījusies recenzijā par savu 20 minūšu ilgo izmēģinājumu ar Gabrielu – seksa lelli, vīrieti.

Šis eksperiments bāzējās uz to, ka pētnieki vēlējās pārbaudīt, vai tiešām tikai vīrieši var nodoties mīlas sakariem ar seksa lelli, jo sievietēm tam būtu nepieciešams arī emocionāls kontakts.

Lasi vēl: Vai jūs ziniet, kas ir īsts sekss? Lūk, viņš ir – Video

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tika atklāts šajā eksperimentā!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment