Sieviete dalijās ar savu tievēšanas stāstu. NETICAMI.

Keitija Garnere, viņai šogad palika 28 gadi.  Šobrīd viņa ir pieprasīta modele, skaista sieva un vienkārši skaista sieviete. Taču tā nav bijis visu šo dzīves posmu.  Grūti noticēt, bet tikai gadu atpakaļ Keitijas svars bija sasniedzis 160kg.

Tāda viņa ir bijusi visu dzīvi. Jau pusaudžu gados viņas apģērba izmērs bija 3XL. Keitiju nosmēja viņas vienaudži un vecāki neko daudz neatbalstija. Meitene ļoti kaunējas par savu ārējo izskatu.

Līdz 2016. gadam Keitija mēdza ikdienā uzturā lietot tikai ātrās uzkodas un jau gatavos ēdienus, ko var pasūtīt. Picas, pusfabrikāti, gāzētie dzērieni… Meitene atdzīst, ka vairs nespēja atšķirt dažādu dārzeņu garšu, jo tos ēda ļoti reti.

Viss mainijās, kad sievietei sākās Vese***as problēmas un viņas vecmāmiņa zaudēja samaņu no  diabēta. Tad viņa saprata, pienācis laiks pārmaiņām.

Sieviete arī iepriekš  bija mēģinājusi tievēt, taču tas neizdevās. Visas pūles bija veltīgas. Taču šajā reizē Keitija kļuva par dalībnieci programmai, kurā palīdz cilvēkiem ar lieko svaru.

Pārej nākamajā lapā, lai lasītu tālāk! 

Leave a Comment