Sieviete, kuras dēļ vērts dzīvot. Sirsnīga vīrieša atzīšanās

1. Viena sieviete, kurai pret tevi nav nekādu pienākumu un kas tev neko nav parādā. Viņa ir kopā ar tevi tāpēc, ka viņai ir labi un droši, un viņa tevi mīl.

Man nav svarīgi, ar ko viņa nodarbojas. Varbūt kaut kur strādā, varbūt vispār nestrādā, bet ar kaut ko tomēr nodarbojas. Svarīgi tas, ka viņa piepilda ar jēgu savu un manu dzīvi. Šī jautājuma finansiālā puse viņu tik ļoti neuztrauc. Svarīga ir ideja. Ideju pārvēršana realitātē – lūk, vīrieša lauciņš.

2. Man nav vajadzīgs redzēt viņu katru dienu “halātiņā pie plīts”. Svarīgāk ir tas, kā viņa jūtas kopā ar mani, kad esmu klāt. Just viņas maigumu, siltumu un vajadzību pēc manis.

Esmu ar mieru, ja man nav viņas gatavotu brokastu un vakariņu katru dienu, jo tas ir labāk, nekā mīļotās sievietes nogurušais izskats, un viņas vienīgā vēlēšanās – tūlīt doties gulēt ar slaveno aizbildinājumu “sāp galva”.

Labāk lai vairāk laika velta sev, jo patikt vīriešiem taču ir sieviešu dabiskais aicinājums. Vai esat redzējušas, ar kādu sejas izteiksmi sievietes iznāk no SPA salona? Nu, lūk! Un vēl viņām patīk apburt vīriešus! Svarīgi saņemt enerģiju, ko izstaro viņas apburtais vīrietis.

Lasi vēl: Viss, kas tev jāzina par attiecībām – veselīgās nostādām pret toksiskajām

Šī enerģija baro viņas sievišķo būtību, un viņa turpina plaukt kā burvīgs zieds. Un šis zieds taču plaukst tieši man! Viņai svarīgi sajust, ka patīk vīriešiem.

3. Viņa pastāvīgi ar kaut ko aizraujas.

Te ar jaunu sejas un ķermeņa kopšanas metodi, te ar tievēšanu vai jauniem biznesa virzieniem. Viņai svarīgi uzzināt citu cilvēku veiksmīgu pieredzi. Viņa pastāvīgi tev stāsta par savām sievišķīgajām nodarbēm un meklē sapratni, tāpat, no savas puses, uzklausa un noskatās interesanta hokeja mača fragmentu, jo saprot, ka tev tas ir svarīgi.

4. Reizēm viņai gribas vienkārši sajusties kā mazai meitenei un paraudāt un izbaudīt mīļotā vīrieša rūpes un uzmanību.

Reizēm tam nav izskaidrojuma. Vienkārši tā viņa tiek galā ar stresu. Sirds dziļumos viņa vienmēr ir “meitenīte”.

Iespējams, mani vienmēr mocīs šaubas: “ja nu es neizrādos tas, par kuru viņa sapņojusi” vai “ka tik tas viņas apburtais pusiis nav iekarojis viņas sirdi”, un šīs ciešanas man liks darīt vēl vairāk, lai noturētu viņu man blakus, jo viņa taču man neko nav parādā.

Un katru reizi, kad viņu apskaušu, varbūt pat tikai sapnī, pēc viņas reakcijas sapratīšu, ka esmu viņai dārgs, un viņa izraudzījusies tieši mani! Tādos mirkļos vīrietis saprot, ka blakus ir sieviete, kuras dēļ GRIBAS DZĪVOT!

Avots: huffingtonpost.com

Leave a Comment