Sievietei ielas vidū sākas “grūtās dienas”; Cilvēku reakcija ir pārsteidzoša

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n

Sieviete ielas vidū rada nekārtību – paiet labs laiks, līdz viņa iegūst nepieciešamās higiēnas preces

Dažkārt gadās tā, ka menstruācijas “piezogas” nemanot pat visneprognozējamākajā laikā. Protams, ir brīži, kad tās ierodas ar novēlošanos un tad kļūst par lielu atvieglojumu, ļaujot izvairīties no nevēlamiem scenārijiem. Tomēr, ja tās pienākušas pāragri, iespējama neliela mēroga katastrofa!

Šajā nedēļā vari aizmirst par skaistu apakšveļu

Tu noteikti esi ko tādu piedzīvojusi vai redzējusi: paniska rakņāšanās somā, izmisīgi meklējot tur neparedzētiem gadījumiem atstātas higiēnas preces, nekā neatrašana, tik pat izmisīgu skatienu raidīšana visapkārt, meklējot kādu sievieti, kura varētu šādā situācijā izlīdzēt, pēc tam notiek nākšana pie apskaidrības, ka steigšus jāmēģina tikt līdz tuvākajam veikalam.

Lasi arī: Pazīmes, ka tavi “draugi” ir enerģiskie vampīri, kas izsūc no tevis visu dzīvību

Lai attēlotu izmisumu, ko sievietes piedzīvo meklējot higiēnas preces, Trollstation pārstāvji izdomāja izspēlēt publisku joku, kura ietvaros viņi vēlējās uzzināt vai kāds sniegs palīdzīgu roku “nelaimē” nonākušajai sievietei. Lai joku padarītu efektīvāku, no sievietes kājstarpes sāk aumaļām līt As**is.

Protams, lai arī cik spēcīga būtu menstruālā asiņošana, tā nekad nebūs tik stipra kā videomateriālā attēlotā. Spriežot pēc garāmgājēju reakcijas, šķiet, ka viņus mazāk satrauc fizioloģija, bet viņi ir vairāk norūpējušies par to, ka sieviete varētu noasiņot līdz Nā*ei.

Šāda veida joks ir tik tiešām pretīgs, tomēr tas palīdz uzsākt dialogu par sieviešu fizioloģiju un menstruācijām. Lai arī tas nekad nenotiek kā attēlots videomateriālā, mēnešreižu sākšanas nevēlamā laikā ir viens no mulsinošākajiem gadījumiem.

Stāsta morāle: vienmēr līdzi ņem ārkārtas situācijām paredzētas higiēnas preces. Nekad nevar zināt, kad tev pašai vai kādai citai tās izglābs dienu.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO 

COMMENTS

  • <cite class="fn">kriksis666</cite>

    Pēc bildes gan izskatās, ka tas drīzāk ir sponānais aborts vai kādas citas nopietnas veselības problēmas, jo MR laikā netek kā no krāna nevienai.

    • <cite class="fn">Zhena</cite>

      Tas bija stulbs “tests”…Kaa , piemeeram, bezpajumtniekiem daavina somas ar lietaam kaadi dzheki…
      +veel visam shim murgam- sievietei vienmeer ir jaabuut gatavai sevi sakaartot- nevis skraidiit pa centru, prasot tamponus..
      ++ Vinjai bija kaada “ieriice” starp kaajaam, kas izraisiija shmuci. Kechups 😂😄😁 video var redzeet, ka pirms shmuces vinja kaut ko sadara sev zem svaarkiem.

Leave a Comment