Sievietes karma: nelauzies aizslēgtās durvīs

Ja kaut kas dzīvē nenotiek tā, kā plānots, par spīti visiem centieniem un daudzkārtējiem mēģinājumiem, tas nozīmē, ka tam arī nav jānotiek, uzskata ezoteriķe Lilija Ahremčika.

Jebkurā gadījumā, ne tagad. Vai ne ar šo cilvēku. Vai ne šajā darba vietā. Vai šajos apstākļos.

Tā tev pašai būs labāk. Pat ja šajā brīdī sāp un notikušais šķiet nelabojams, vēlāk, pēc daudziem gadiem, tu teiksi dzīvei paldies par to ka pasargāja no vēl lielākām ciešanām.

Kad izgāzos darba sarunās, vienmēr jutu lielu sarūgtinājumu. Pēc tam uzzināju, piemēram, ka tai uzņēmumā personāla direktori mainās katrus sešus mēnešus.

Kad vīrietis izrādīja interesi, zvanīja, rakstīja, bet neuzaicināja uz randiņu, biju neizpratnē.

Pēc tam izrādījās, ka viņš dzīvo kopā ar kādu meiteni neskaidrā statusā un miglainās attiecībās.

Lasi vēl: Gribi šķirties? NĒ! Salabo attiecības, ievērojot šos soļus!

Kad nevarēju un nevarēju atrisināt “dzīvokļa jautājumu”, es dusmojos. Pēc pāris gadiem radās iespēja iegādāties divistabu, nevis vienistabas dzīvokli.

Un esmu pārliecināta: ja vīrietis ilgi neizsaka bildinājumu, bet tu pēc dažiem gadiem tomēr aizvelc viņu līdz altārim, ilgtermiņā laimes vienalga nebūs.

Iespējams, visi dzirdējuši, ka nevajag lauzties aizslēgtās durvīs. Bet šo patiesību katram jāizbauda pašam uz savas ādas.

Pasper dažus soļus pretī mērķim – ja neizdodas, atkāpies. Atlaid situāciju. Pārslēdz uzmanību uz kaut ko citu. Iespējams, pēc tam izmainīsi rīcības algoritmu, pieeju lietām vai paņēmienus mērķa sasniegšanā. Vai šis mērķis vispār būs zaudējis aktualitāti.

Nāks laiks – un visas durvis atvēries, ja zināsi, kur tev jānokļūst. Vai arī neatvērsies – ja tava Vese***a un laime atradīsies citur.

Avots:

Leave a Comment