Siržu saskaņas Horo***ps. Ko mīlestībā visaugstāk vērtē katra zodiaka zīme?

sirdis-664x442

Mazliet apnikušais teiciens, ka attiecības ir darbs, var iegūt jaunu un aizraujošu nozīmi, ja mēģināsi dzīvē pārbaudīt vietnes “horoscope.com” ieteikumus, kā stiprināt saikni un iepriecināt katrā zodiaka zīmē dzimušo mīļoto cilvēku.

Attiecībā uz mums pašiem, kaut kur dziļi sirdī jau zinām, kas mums sniedz lielāko piepildījumu un sajūtu, ka tiekam patiesi mīlēti. Bieži tas nav rakstīts uz pieres ne mums, ne mūsu mīļotajiem, tāpēc pārskati astrologu ieteikumus – ja nu noder?

AUNS

Aunam nepieciešams, lai viņa mīļotais cilvēks būtu tiešs, atklāts un neliktu viņam gaidīt. Tai pašā laikā Auna jūtas atdziest, sastopoties ar pārlieku nepacietību vai spontanitātes trūkumu. Izklausās pretrunīgi? Tāds nu ugunīgais Auns ir – un pats sevi reizēm var nesaprast. Pats sliktākais no Auna viedokļa tomēr ir sajūta, ka mīļotais cilvēks kaut ko slēpj. Ja arī patiesība kādreiz ir nepatīkama, labāk to atklāti pateikt!

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

VĒRSIS

Vērsim attiecībās svarīgs ir miers un maigums. Nekādu asumu, netaktisku izteicienu, negaumīgas ārienes vai nesaudzīgas izturēšanās. Vērša sirdi iekaros izsmalcinātībā visās jomās. Ja Vērša izraudzītajam cilvēkam trūks “civilizācijas”, attiecībām, kā likums, lemts bēdīgs gals.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu par pārējām zīmēm:

Leave a Comment