ŠĪS 3 Zodiaka zīmes tiek krāptas visbiežāk – ko nu?!

Nevari saprast, kādēļ tik bieži tiec krāpts? Varbūt vaina ir tavā Zodiaka zīmē!

Ūdensvīrs (20. janvāris — 18. februāris)

Ūdensvīrs ir zināms ar to, ka viņš ir vēss un nejūtīgs. Kaut gan Ūdensvīri dziļi sirdī labi cilvēki, savu vēsumu viņi izmanto kā drošības mehānismu, lai izvairītos no pāragras tuvības. Ūdensvīra partnerim var rasties problēmas ar intimitāti un viņš var izlemt, ka Ūdensvīram ir nospļauties par savu partneri. Un tā kā Ūdensvīrs bieži ir aizņemts ar pasaulēs pārtaisīšanu, viņa partneris var sajusties vientuļš. Šādā stāvoklī viņš sāks meklēt sakarus, uzmanību un mīlestību no kāda cita.

Vēzis (21. jūnijs — 22. jūlijs)

Savu emociju, garastāvokļa svārstību un egoisma dēļ Vēzis var novest partneri līdz tam, ka viņš paliek neuzticīgs. Vēzis ir mīlošs un rūpīgs, bet bieži vien ļauj sev necienīgi izturēties pret partneri, kas liek Vēža partnerim meklēt cilvēku, kurš nav tik atklāti skarbs izteicienos. Tā kā Vēzis ir emociju vadīts, viņš var būt pārāk uzbāzīgs, tas var atgrūst no viņa cilvēkus.

Lasi vēl: Psihologs atklāj pašu galveno iemeslu, kādēļ izjūk attiecības – es biju šokā!

Jaunava (23. augusts — 22. septembris)

Jaunavai piemīt nosvērts skats uz dzīvi un bieži vien Jaunava ir tik ļoti aizrāvusies ar detaļām, ko var aizmirst veltīt uzmanību savam partnerim. Viņa arī cieš no neaizsargātības sajūtas un nedrošības, tādēļ ar grūtībām pieņem to,  ka viņa ir skaista un mīlestības vērta. Tas, protams, sākumā var piesaistīt spēcīgu partneru, tomēr ar laiku otrs cilvēks sāks meklēt kādu stabilāku un pašpārliecinātāku cilvēku.

Avots: soulpost.ru

Leave a Comment