Šis 5 matu gumiju triks padarīs tevi par labāku mammu savam bērnam – ĢENIĀLI!

Ar bērniem nav viegli, bet viņi vēl tikai mācās. Lielāko daļu laika viņi ir uz sevi centrēti, pārlieku emocionāli un ar nosliecēm uz izvirdumiem.

Ikvieni vecāki, kuri saka, ka bērna emociju dēļ nav zaudējuši savu pacietību, nav pārāk atklāti, tomēr, par laimi, ir kāds audzināšanas triks, kas palīdzēs “stresainiem” vecākiem nomierināties zem liela spiediena.

Tas saucas “matu gumiju triks”, ko ir ieteikusi bērnu audzināšanas blogere Kellija. Pārgurusī un konstanti dusmīgā jaunas meitiņas māte izdomāja, kā matu gumijas var palīdzēt savākties.

Lasi vēl: Viņam tika dota iespēja pirmo reizi ieraudzīt savu māmiņu – līdz asarām! (+ VIDEO)

Triks ir šāds: viņa uz rokas uzliek 5 matu gumijas un katru reizi, kad viņa jūt, ka zaudē pacietību, ir sakliegusi uz meitu, Kellija pārliek vienu matu gumiju uz otras rokas. Lai to “atgūtu”, viņai bija jāapsēžas kopā ar meitu un jāveido kopīgi, pozitīvi mirkļi, kā, piemēram, jālasa grāmata, jāpadejo vai jāpadzied dziesmiņa.

Ja esi skeptiska par šo triku, tas nekas – vienkārši pamēģini. Ļoti daudz mammu un arī tēvu ir pozitīvi atsaukušies uz šādu audzināšanas metodi. Tagad jau vairāk nekā tūkstoš vecāku ir dalījušies ar šo veiksmīgo padomu, apgalvojot, ka tas patiešām strādā.

Tas taču neizklausās tik grūti, vai ne? Ir vērts pamēģināt!

Avots: upworthy.com

Leave a Comment