Šīs Latvijas sievietes atklātā atzīšanās šokēja daudzus… Tavas domas?

 

1a

Publicējam kādas mūsu lasītājas vēstuli par visnotaļ interesantu un pretrunīgu tēmu – sievietes, kurām ir daudz seksa ar dažādiem partneriem.

Šo vēstuli savā draugiem.lv lapā, ar piebildi, lai nepublicējam autores vārdu, saņēmām jau kādu laiku atpakaļ. Ilgi domājām, ko ar to darīt, līdz izlēmām nopublicēt pilnu tās tekstu, un ļaut jums pašiem izlemt, kā sabiedrībai un jums personīgi uztvert šādu rīcību… vai tā ir nosodāma, vai nē?

Lasi arī: Nopietni? Pazīmes pēc kurām noteikt, ka sievietei trūkstot seksa

Pilns vēstules teksts raksta otrajā lapā: 

COMMENTS

  • <cite class="fn">hektors</cite>

    Nu ar vīriešiem ir tas pats, protams ne tik izteikti, bet ir…tādi vārdi kā, piemēram, jāklis, staigulis 😀 No manas puses tādiem dr**ējiem cieņu ar to neizpelnīties. Bet nu ir arī lietas kur tā kā mazliet dubultstandarti ir atkal mainītās lomās.

    • <cite class="fn">Lia</cite>

      Jà par vîrieti staiguli ir dzîvé tàds satikts,teiksu tur jàgriez mugura uzreiz.Sàkàs ar jaukiem vàdiem,galva sagriezàs jo uz to jau vîriesi paskopi,nu “Pietuka Krustins” no Mérnieku laikiem,un mûsu sieviesu mulkiba,ar mani vins bûs cits……né’,lîko kapa vàks tikkai izlîdzinàs.Zél pazaudétà laika,

  • <cite class="fn">Mija</cite>

    Iedomajies atslēgu ar kurur varētu atvēŗt jebkuras durvis, un tad iedomajies durvis kuras varētu atvērt ar jebkuru atslēgu.Acimredzami cilvēki vairāk atbalstīs atslēgu.

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Manuprāt, sievietēm, kuras nav palaistuves vārda nēsātājas nedomā tāpat kā liela daļa sabiedrības, viņu redzes lokā šie ” varoņi ” ir nulles vērtība un pat liek kaunēties par pasauli, kurā dzīvojam.
    P.S.” …un ticiet man – ĻOTI daudz kurvīšus savā dzīvē esmu arī izdalījusi! ” , lētas cenas piesaista daudz klientu, ja jūs nebūtu tik ” viegla ”, tad automātiski daļai ” pielūdzēju ” jūs neliktos interesanta.

    • <cite class="fn">sololo</cite>

      Esmu redzējis kā šie ”varoņi” sievietēm kas nav palaistuves vārda nēsātājas un ir pat nevainīgas liekās ka ir nulles vērtība, bet pēc laiciņa ir redzētas kopā gultā ar tiem – tā kā, tukši vārdi.

  • <cite class="fn">Svece</cite>

    Kas mainīsies Tavā dzīvē pēc tam, kad noskaidrosi, kas ir kas? Kas ir normāla sieviete un kas ir palaistuve? Kam Tev šī definīcija? Kas vieniem ir zoss, tā citiem būs gulbis – tā bija vienmēr ir bijis un būs! Dzīvo un baudi savu dzīvi!

  • <cite class="fn">Bakams</cite>

    Godigi man ir pilnigi pohui, kas ar ko un cik gul galvenais ka ir godigs n labs cilveks

  • <cite class="fn">Pifs</cite>

    Viss ir OK. Katliņš uzvārījās, lieko tvaiku nolaida, tagad ar vienmērīgu uguni mierīgi vārās un pāri neskrien. Par ko satraukties?
    Citādi būtu, ja izveidotu ģimeni un tad dotos labāku prieku meklējumos

  • <cite class="fn">Oskars</cite>

    Manuprāt atšķirība ir tajā, ka ”piestaigātāji” vīrieši spēj pārliecināt sev apkārtējos, ka nav viņš nekāds velns un viņš ir nevainīgs jērs..te nu arī – ar cieņu pret partneri vai nu kā gaļas gabalu pavedina, tas jau atkal, individuāli katram.
    Sievietes jau ne ar ko neatšķirās, bet sievietes ar šo slikto, ko apkārt runā, necīnās tik efektīvi kā vīrieši. Zeltenes dzird visu un, loģiski, dusmojas, bet nezin kā parādīt savu patieso nostāju, savukārt Vīrieši neieklausās ko apkārt vervelē, bet jau, nezinu, instinktīvi, izstrādā šo te metodi, kā tikt ar nelāgo situāciju galā..nebaumos, neplātīsies u.t.t.
    Būtībā šī milzīgā atšķirība arī veido stereotipus..TIKAI mans personīgs viedoklis.
    Nemāku īsti precīzi izteikt šo, bet ceru ka saprotams.

  • <cite class="fn">Elofija</cite>

    Man jau liekas, ka ar tādiem epitetiem kā “palaistuve”, “m…ka” vairāk dalās sievietes uz citām sievietēm, kurām vai nu nav tās uzmanības, vai arī īsti neprot pievērst vīriešu uzmanību… Turklāt – tie ir vietā, ja sieviete sniedz pakalpojumu un par to saņem atlīdzību. Vīrietim šāda sieviete vairāk liksies kā “seksīgs zaķis”, “reizīti priekšā paņemt varētu”. Es šādu sievieti objektīvi dēvētu par tādu, kurai ļoti aktīva seksuālā dzīve, varbūt pat nimfomāni… Bet diemžēl šādā sievietē vīrietis visdrīzāk nesaskatīs savu potenciālo mīļo sieviņu un bērnu māti. Sieviete saskatīs drīzāk kārdinātāju, konkurenti, vārdu sakot – briesmas. Bet tas jau atkarīgs no katras personiskā pašvērtējuma. Kopumā – bez nosodījuma. Katrs pats savas laimes kalējs, un nedzīvojam jau viduslaikos galu galā. Jauki, ka šī sieviete tomēr ir atradusi sev vīru un izveidojusi stabilu ģimeni par spīti jaunības “hobijam”. 🙂

  • <cite class="fn">Smukule</cite>

    Ja meitene nodarbojas ar labu dzimumdzīvi, pašai nav kompleksu, sekss ir kvalitatīvs un gluži ne ar kuru katru idiotu, bet izmeklētiem puišiem, tas ir apsveicami. vienkārši nav jāplātās ar saviem sakariem, jāprot noturēt privātumu un līmeni, un tad tu nebūsi palaistuve , bet gan sieviete kuru iekāro vīrieši. viss slēojas gudrībā un mākā sevi pasniegt citiem.

  • <cite class="fn">JURIS</cite>

    Meteneem ,kas domaa par savu peecnaaceeju veseliibu ir noraadaams nemainiit partnerus. Telekineezes pamataa ir likums ,ka katrs teevinsh atstaaj savu DNS nospiedumu uz sievietes DNS striuktuuras un neskatoties vai ir bijis prezervatiivs beernaa tiek arii lielaakaa dalja nospieduma no pirmaa tevinja no paareejiem mazaak,
    Kas Tad tiek beernam ja mamma biezji mainija partnerus
    /? Katra miilaspartnera iipatniibu daljinja ,kopaa ar iedzimtaam kaiteem iespiezas beerna DNS . Musu laikos kopsh sex revoluucijas dzimst ljoti slimiigi beerni un nesaprotam kaapeec.
    Taapeec silti iesaku kammeer veidojaties un juutas veel un sex dzinja ir kontroleeja , mekleejiet savu lielo miilu. Tad raujiet valjaa sex uz nebeedu i beerniem buus labi i pashi mieriigi,
    Bet ,kad izlemjat ,ka beerni vairs nebuus un kaut ,kas ir sashupojies sex jomaa ar viiru tad atkal raujiet valjaa uz paraushanu ,bet beernus gan turpmaak pataupiet. Vechiem jau arii nav labaak ,ja ar palaistuveem biezji draateleejas tad aatri noveco un dziivot griba zuud taapeec ar leetaam meichaam nevajadzeetu piities.
    Bet viisveertiigaak ir tad ,kad ir miilestiiba ,tad arii pietiek pashiem ar sevi un arii dveesele paliek skaistaaka pashiem un paaris ne tikai juut miilestiibu ,bet var arii saprast ,kaa tas naak un ,kaa darbojas. Taadi kljuust bagaati un vinjus nevarees salaust .

    • <cite class="fn">MissMara79</cite>

      Telegonija, nevis telekineze! Izsmejos lidz asaram.

    • <cite class="fn">pieredze</cite>

      tas attiecās kā uz sievietēm tā arī uz vīriešiem.
      pat zinu vienu gadījumu kur sievietei un jaundzimušajam bērniņam bij daudzkam jāiet cauri (medicīniskām manipulācijām), tikai pateicoties tam, kad vīrs agrāk slēdza daudzas slēdzenes vaļā….

  • <cite class="fn">Janis</cite>

    Tas ir tikai normali,gan viriesiem gan sievietem,vajag iziet no akmens laikmeta aizspriedumiem,sekss ir labs,nevienam sliktak no ta nepaliek,japarstaj kauneties to darit,ir 2015 gads un ar ko viens partneris sliktaks par citu vai citiem? 😉

  • <cite class="fn">mjau</cite>

    Dari, kur un ar ko gribi, bet turi muti un nelielies. Par seksa varoņdarbiem runā tikai tukši cilvēciņi, kam nav nekā cita ar ko paspīdēt.

  • <cite class="fn">Aiga</cite>

    Lielākais vairums vīriešu ne maz jau nu nav tādi jākļi,kā šeit aprakstīts, pat paliek vēl godīgāki pret attiecībām, nekā sievietes. Es neko nesaku pret sievietēm,kas piekopj izvirtīgu dzimumdzīvi,tādas ir bijušas visos civilizācijas laikposmos, bet beigās tomēr lielākā daļa no viņām paliks neprecētas, jo vīriešiem tomēr gribās to savu vienīgo.

    Un tā,vai citādi,bet man liekās,ka drīz vien musulmaņi ar savu islāma ticību uzvarēs Eiropas ,,demokrātiju,, un atkal viss nostāsies savās vietās.

  • <cite class="fn">mjau</cite>

    Ieliku komentāru par to, ka ar seksa varoņdarbiem plātās tukši ļautiņi, kuriem nav nekā cita ar ko lielīties. Šo komentāru nez kāpēc izdzēsa… Vai es ko nepareizi pateicu? zeltenes admini tādi nervaini 😀

    • <cite class="fn">Bare Egil Band</cite>

      Pēdējā laikā komentārus vispār dzēš un bloķē gan profilus, gan pat IP pilnīgā konveijerā! Ne tikai zeltenē, protams, vairāk visādos apollo un tvnetos. Un brīnišķīgākais ir tas, kas dzēš un bloķē nevis pagaļgalvas, kas aicina uz vardarbību un patiešām klaji kurina naidu un neiecietību. Nē, muti mēģina aizbāzt tieši tiem (relatīvi) konservatīvajiem komentētājiem, kas savu viedokli argumentē un izsakās cik korekti vien iespējams. Acīmredzot, adminiem vajag tikai deģenerātus, kas aicinātu “sist pid*rus” vai “ma*kas” vai vēl kādu nabaga minoritāti VIENĀ PUSĒ, un taisnīguma & demokrātijas aizstāvjus OTRĀ PUSĒ, kas sašutuši kauninātu (visus!) latviešus par mucā augušiem mežoņiem, psrs paliekām utt. Samērā nožēlojama stratēģija minoritāšu aizstāvēšanai un propogandai, lai gan pamazām tauta šitās muļķības pieņem. 25 gadus jau “inženierē” to pēcpadomju sabiedrību, kā nekā. Un bieži dumiķīšiem pietiek pateikt “jūs taču negribat būt NEIZGLĪTOTI PROVINCIĀĻI, vai ne?!? Nu, tad ejiet cīnīties par *** interesēm un ik dienas brūciet virsū ikvienam, kas šīm jaunajām dogmām nepiekrīt!” Un dumiķīši skrien un cīnās par svešām interesēm, un jūtas ļoti mūsdienīgi un eiropeiski, un daudz-daudz labāki un gudrāki par “veco” paaudzi…

  • <cite class="fn">LILITA</cite>

    Es neesmu tā darījusi,jo man vienmēr ir bijušas intīmas attiecības tikai ar savu partneri .Mani uztrauktu tas ,ka es enerģētiski piesārņoju sevi ,jo tik bieži manīt svešus vīriešus ir neprāts.Tas protams ir tikai mans viedoklis,bet es pilnīgi piekrītu par netaisnīgumu.Sieviete ir m…,bet vīrietis superīgs mačo.

  • <cite class="fn">palaistuvis</cite>

    tadas ir pilna latvija visvairak vinas atrodamas socialajos tiklos

  • <cite class="fn">rawrr</cite>

    tas ir ļoti skumji, bet taisnība vien ir. sievietes tika diskriminētas agrāk un tām tika daudz kas aizliegts un mūsdienās jebkurai sievietei ir jāsēž burtiski 4 sienās ar bērnu, kamēr vīrietis drīkst, pat nepieciešams, iet ar draugiem uz kādu bāru sūkt aliņus. sievietes nedrīkst dzert, pīpēt, lamāties, kur nu vēl kauties, ņemties ar visiem, jo .. tas ir neglīti, un vēl sabiedrībā nepieņemami, kamēr vien vīrieši to dara un vēl saņem uzslavas, jo tas skaitoties VĪRIŠĶĪGI.

  • <cite class="fn">G</cite>

    Anekdote:Kapec virieties kam ir daudz sieviešu ie labs,bet sieviete,kam daudz viriešu ir slikta.Tapec,ka atslēga,ar kuru var atslegt visas durvis ir laba atslega,bet durvis,kuras var atslegt ar jebkuru atslegu,ir sliktas durvis.

    • <cite class="fn">to G</cite>

      SEVIŠĶI, JA TĀ ATSLĒGA, KURA SLĒDZ TĀS DAUDZĀS DAVALKAS: SLĒDZENES NORAUJ KĀDU SLIMĪBU UN TAD MOKĀS ATLIKUŠO MŪŽU AR ZĪMOGU, LIELĪDAMIES KĀ AGRĀK BIJA :))) VAR TE TAGAD LIKT ŠO STULBO PIEDR…TO TEICIENU…. UN PIENĀK LAIKS KAD VAIRS I VIENU NEVAR ATSLĒGT……

  • <cite class="fn">ainars</cite>

    var jau ari iztrakoties bez jāšanās…..bet ja nevar atteikties…tad mauka ir un paliek mauka….dzivesdraugu izvēlas ne jau gultā….

  • <cite class="fn">ii</cite>

    Normāla sieviete-Jaunībā mēs visi esam “meklējumos”…

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Jāties jau drīkst, ja pietiek prāta. Galvenais, lai beigās nepaliek stāvoklī tā, ka nezina vairs, no kā.

  • <cite class="fn">Sikspārnis</cite>

    Nu kā nu kurš, manā uztverē vīrieši, kas drāžas pa labi, pa kreisi tādi paši maukuri ir, un personīgi ar viņiem nekādos sakaros netaisos ielaisties un vispār nevienai sevis cienošai sievietei neietiktu. Nesaprotu īsti tos izteikumus par savas seksualitates izprašanu caur daudziem partneriem. Manuprāt labāk viens otru var izprast ja ilgāk dzīvo kopā, tad attiecības(arī seksuālās) veidojas daudz dziļākas un izjustākas, tā patiešām var sevi izprast, nevis mainot partnerus nepārtraukti. Bet katram jau savs viedoklis un katrs dara kā pats grib, tādēļ neredzu īsti jēgu par to diskutēt. Vienīgi jāpiekrīt gan ka cilvēkiem vajadzētu beigt vienam otru tik daudz nosodīt.

  • <cite class="fn">iii</cite>

    naivās sievietes…izklaidējos ar vīriešiem….vīrieši izklaidējas ar jums….un tu bija kārtējā trofeja kādam vīrietim….

    • <cite class="fn">lolol</cite>

      vispar jau seksā baudu gūst abas puses ja līdz šim to nezināji

    • <cite class="fn">bjach</cite>

      Man žēl tevis ja nezini kā gūt savu daļu bauds. xD Es vienmēr pacenšos sevis dēļ un padresēju to ar ko guļu. ^^

      • <cite class="fn">mjā</cite>

        žēl ka tev šī primārā bauda (sex) ir skaistākā bauda… nav atšķirība cik un ka pati izvēlies…. tātad tā izvēle ir tāda, kad tā pieturas punktu neredz… un tas vairs nav skaisti…. es vairs tajā neredzu sieviššķību….

  • <cite class="fn">ak</cite>

    probleema nav tas ka tu guli ar virieshiem..problema ir tas ka tu lielies par to- un visiem megini ieskaidrot ka tas ir normali- bet pati par to pardzivo!
    acimredzot pashai tomer ir sevi ieksheja vainas izjuta par savu pagatni un uztraukums ko par to doma citi,! visiem ir pie kaajas ar ko tu guli..un neviens ari tev vinjus neskaita..

  • <cite class="fn">Brunete</cite>

    Nu palaistuve biji, un šo zīmogu ne ar ko nenomazgāsi. Arī vīrieši, kuri bieži maina partneres, ir palaistuves, staiguļi, un nekas vairāk.

    • <cite class="fn">saku ko domāju</cite>

      Palaistuve. Vismaz viņas prāts nav kā koka klucis. ^^

      • <cite class="fn">ainis</cite>

        taisnība jau taisnība..izskatās ka viņai vispār prāta nav…un ja nav ..tad ar gadiem vairāk nepaliek…skumji..

  • <cite class="fn">Žanka</cite>

    Es, savukārt, pēdējos 10 gadus esmu bijusi godīgākā “dāma” ciemā. Centos ar savām labajām īpašībām un prasmēm dibināt ģimeni, kur nekas prātīgs nesanāca, tad 8 gadus audzināju, ne pa labi, ne kreisi skatoties, meitu, kas radās ģimenes veidošanas mēģinājuma rezultātā…. man tūlīt būs 30. Dzīvē neesmu redzējusi gandrīz neko, jo visu laiku esmu tikai centusies un pārcentusies… Tagad man ir mīļākais, 7 gadus par mani… jaunāks… es viņu cītīgi slēpju… visas lietas un darīšanas tikai nakts aizsegā 😀 negribu, lai man pārmet pedofīliju… vai noskauž… un es jūtos lieliski… es tiešām izbaudu katru brīdi… un dusmojos, ka esmu dzīvojusi ļoti ilgi kā aita, kam visu laiku likās, ka ārpus aizgalda noteikti nekas labs nav atrodams…
    Ar šo es gribēju teikt, ka… Nevienas galējības nenoved pie laba rezultāta… bet tāpēc jau mums ir dots zināms laika sprīdis, kura laikā censties atrast vidusceļu…

    • <cite class="fn">ainārs</cite>

      tieši tā…tas ir attiecības ko mēs mēģinam līdz saprotam ka gribas būt ar šo cilvēku kopā…bet nevis plika jāšanās ar visiem pēc kārtas….un lielīšanās ka kādu ezelīti ir izdevies sašnoret un nu viss ir ok…

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Ja neskaita slimību riskus- STS, ēdes utt., protams arī par to DNS nospiedumus tad it kā nekā nosodāma, jo veči jau arī it kā tādi paši. Jāatcerās vēl viena lieta, ka bērni kopē uzvedības modeli, algoritumu. Vēl viens aspekts nepilnās ģimenēs izaug parasti egocentriski bērni. Un īpasi vientuļās mātes nevar izaudzināt īstus večus, jo sieviešu domāšana un vīriešu ir pretpoli. Te viens joks par šo tēmu- Dakter, vai atceraties? Es pie jums biju pirms gada, man bija depresija, un jūs man ieteicāt iegādāties mīļāko. Atceros. Un kas tad ir? Tagad paskaidrojiet, lūdzu, manam vīram, ka neesmu vieglas uzvedības sieviete, bet gan ārstējos!………:)))))

  • <cite class="fn">jan</cite>

    arii viiriessi ir maukulli bet sii daamiite patiesaam ir palaistuve kurai dziivee vairaak par to teemu nekas neinteresee un saubos ka kaadu normaalu viirieti intereseetu palaistuve kura ir paarguleejusi ar miljons dzekiem… un lepojaaas ar to…

    • <cite class="fn">saku ko domāju</cite>

      Idiot, tu lasīt māki? Viņai ir vīrs un divi bērni. Iemācies uzlikt Latviešu valodu datoram lai garumzīmes un mīkstinājuma zīmes vari izmantot, savādāk izskaties pēd galīga idiota ne tikai sava neaptēstā komentāra dēļ. Arī es kad biju jaunāka nodarbojos ar sexu ar vairākiem partneriem, bet nebija man vienas nakts sakaru un pret visiem bija sava veida jūtas. Bet arī tas nav svarīgi. Nekas nav svarīgi. Ja vīrietis ir ar atvērtu prātu ne tādu koka kluci galvas vietā kā tev, tad viņam neinteresēs cik partneru ir bijušu sivietei. Es tagad esmu nopietnas attiecībās jau 2 gadus un ne reizi neesmu krāpusi savu draugu un arī pat tāda doma nav bijusi prātā. Viņš zina manu aptuveno partneru skaitu kas man bijuši, bet viņam tas ir pie kājas un viņš mani tā pat mīl. Tā kā paturi pie sevis savu stulbo viedoklu tu sexistu cūka!

      • <cite class="fn">ainis</cite>

        …vai kāds nosoda sievieti, ja tai ir sex ar patstāvīgu vai patstāvīgiem partneriem….te iet runa par ballīšu lauvu, kas večus medīja..un to vēlas pasniegt kā ikdienišķu normu…jo tas taču tikai sex …jā tas ir tikai sex, bet šādu attiecību kultivētājas ir un paliek ..piedodiet ..maukas..

        • <cite class="fn">xxx</cite>

          ir pieprasījums-būs piedāvājum! Vīrieši uz ņematies atbildību šajā jautājumā!

    • <cite class="fn">skudra</cite>

      Un šai,kā tu saki-palaistuvei,ir bērni un vīrs.Tādām sievietēm kā autore gandrīz 100 procentīgi ir labas,stipras ģimenes.Tādas dāmas vīriem ragus neliek,jo ir jau riktīgi iztrakojušās!….Diez vai tu esi tik perfekts?

      • <cite class="fn">in jaņ</cite>

        un es neesmu ka tu saki trakojusi un pi…. ies apkārt pa labi un kreisi…. un netaisos to darīt ar tagad kad divi bērni un vīrs… kas tas par attaisnojumu? ja neesi spontam iztrakojusies, ta ar to nodarbosies agri vai vēlu?!!! sviests, kam nepiekritīšu…..

  • <cite class="fn">aaa</cite>

    Domāju, ka man ir tāda pati uztvere par šo jautājumu kā Tev, kaut gan esmu vēl jauna. Domāju, ka tas ir normāli. Sekss nav mīlestība un ar to var nodarboties ar ko grib, kur grib un cik daudz grib. Neuzskatu, ka sieviete uzreiz ir m..ka vai izlaidīga.

  • <cite class="fn">Sensei</cite>

    Well you see. If a key can open many locks, the man is the Key Master. If the lock can be opened by many keys, it’s just a shitty lock.

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    Viss atkariigs no taa kaads pasham statuss, reiz bija man viena tada kura man skaidri pateica ka velas tikai seksu neko varak, ok nav problemu, biju taapat priecigs, jo meitene superiga, tas ka Es vinai nebiju vienigais to tapat sapratu, bet velak nejaushi uzzinaju ka nu vina tiesham ir kaa autore saka m…. mani tikai izbrinija tas ka iepazistoties ar vinu Es to nezinaju un ta ari neko no vinas tadu nedzirdeju, gruti bija saprast kam gan Es vinai biju vajadzigs, ja bija citi kas maksaja par to.

  • <cite class="fn">...</cite>

    Raksta autorei vēlos ieteikt vienkārši neuztraukties par citu cilvēku un sabiedrības viedokli- cik cilvēku, tik viedokļu; cilvēku viedokļu ir atkarīgi no vecākiem, no līdzcilvēkiem, no tā ko viņi var un , ko nevar atļauties paveikt savā dzīvē, bet dzīvojam mēs visi tikai vienreiz, tāpēc vajag nospļauties par apkārtējo cilvēku domām, jo viņi tāpat domās ko gribēs un tieši šo vajag iemācīties. Lietas, kuras cilvēki ar kuriem ikdienā jāsastopas neuzskata par normālām vienkārši nav jāstāsta citiem un jāpatur pie sevis, tās var stāstīt tikai labākajai draudzenei, jo tiešām laba draudzene sapratīs tevi un pieņems tavus dzīves uzskatus neskatoties uz viņas pasas uzskatiem, un tikai tādu draudzeni ir vērts paturēt. Protams, ka mūsu sabiedrībā ir daudz netaisnīgu un diskriminejošu uzskatu, bet nav tik viegli izmainīt sabiedrības viedokli un jādomā vai tiešām nepieciešams tērēt laiku, lai to darītu, kad var vienkārši paklusēt.Vīrietim nekad, nekad nevajag stāstīt par saviem iepriekšējiem sakariem, lai arī viņi to jautā- viņi to īstenībā nevēlas zināt. Viņi vienmēr būs priecīgi par atbildi-1-3 partneriun viņi nekad nevēlēsies dzirdēt, ka ar kādu sekss bija labāks, tāpēc nevajag viņus sāpināt un lieki mocīt ar greizsirdību, pašas izdarīsim sev sliktāk. Tas nu ir jāsaprot, ka vīrieši atšķiras no sievietēm, īpaši domāšanā un tur mēs neko nevaram izdarīt- varam vienīgi savus bērnus audzināt savādāk.

  • <cite class="fn">...</cite>

    Tāpat arī piemērs, ja esmu sieviete, kura nevēlas bērnus vispār, turklāt Latvijā nav pretimnākoši apstākļi, lai sievietes vēlētos bērnus, jo vienmēr ir jārēķinās ar to, ka vari palikt viena, nevienas attiecības nav mūžīgas un mīlestība starp partneriem vinmēr atšķirsies, jo nevar 2 cilvēki mīlēt vienlīdz stipri un vienu un to pašu iemeslu dēļ, jo katrs cilveks ir atšķirīgs un katracilvēka viedoklis ir atšķirīgs. Tātād vai man būtu jādzemdē bērns tikai tāpēc, ka to vēlas sabiedrība un apkartējie cilvēki- protams, ka nē, tāpēc lūdzu atceramies, ka sabiedrība mūs ne vienmēr sapratīs un par to nav jāsatraucas, jo tā ir mūsu dzīve un mēs izvēlamies pareizās lietas savā dzīvē, lai mēs justos laimīgi, nevis citi, jo citiem ir pašiem sava dzīve un pilnīgi citas prioritātes, nekad nevar gribēt, lai citi cilvēki domat tāpat kā jūs, vienkārši ir jāiemācās sadzīvot ar to, ka viņu viedoklis pilnībā var atšķirties un tad nu ir jāizvēlas- karot par savu taisnību, atceroties to, ka ir cilvēki kurus nepārliecināsi ne ar kādiem argumentiem vai arī vienkarši paklusēt. Jo par šo tēmu- vīrieši donžuāni, sievietes- maukas- runāts ir daudz, vīriešus saprotam, viņiem tā ir izdevīgāk, bet sievietes arī mēdz piekrist šim viedoklim, tas nu ir dīvaini, protams, jo tā ir sava veida diskriminacija sievietēm, bet ja nu viņas pašas tam piekrīt, tad arī pašas pie tā ir vainīgas.

  • <cite class="fn">Ewa</cite>

    Varu parunāt par sevi no pašas pieredzes. Esmu 26 gadus jauna, visu savu dzīvi esmu dzīvojusi ar domu, ka tā ir mana vienīgā dzīve, kura jānodzīvo tā, lai labi ir pašam, ne citiem. Mēs nesaņemsim dāvanā vēl kādu citu dzīvi. Kāpēc nodzīvot savu īsto un vienīgo, veltot to citiem, ne sev? Nekad neesmu iespringusi uz to, ko domās vai teiks citi. Es atļaujos izskatīties tā, kā vēlos, atļaujos teikt to, ko domāju, atļaujos izklaidēties un dzīvot tā, kā pati uzskatu par labāku.
    Jau sen skaidri zinu, ka nākotnē negribu ne ģimeni, ne bērnus. Pēc neveiksmīgiem kopdzīves mēģinājumiem, kuri vienmēr beidzās ar fiasko, sapratu, ka neesmu radīta mājas pavardam. Mani smacēja nost otra cilvēka klātbūtne manā privātajā telpā, smacēja rēķināšanās ar otru, jautāšana vai drīkstu aiziet tur un tur, atskaitīšanās kad un cikos būšu. Mans ideālais dzīves modelis ir dzīve vienai, veiksmīga karjera un simpatizējošs vīrietis ar kuru satikties nedēļas nogalēs, lai apmeklētu kādu bāru, teātri, koncertu un labi pavadītu laiku guļamistabā. Bez solījumiem rītdienai, bez zvaniem un īsziņām ikdienā. Bez kontroles un kopīgiem plāniem. Jau sen vairs neklausos cilvēkos, kuri saka, ka dzīvoju nepareizi, ka laiks domāt par bērniem un vīru. Es dzīvoju tikai sev. Kādam dzīves sapnis būs bērnu bariņš un stabila laulība. Kādam – daudzveidīga seksuālā dzīve un dzīves baudīšana bez domām par rītdienu. Man ir pilnīgi vienalga ko par tādām sievietēm saka citi – vai uzskata mani par muļķi, vieglas uzvedības skuķi vai vēl nez ko. Mani no šādiem cilvēkiem šķir liela, būtiska atšķirība – kamēr viņi dzīvo manu dzīvi, spriezdami par to, kas man būs labāk, es tikmēr dzīvi baudu ar pilnīgu atdevi un nedomāju par citiem. Iesaku cilvēkiem, kuri domā līdzīgi, neiespringt uz citu viedokļiem. Tu esi dzimis, lai dzīvotu SAVU sapni, ne citu.

    • <cite class="fn">aaa</cite>

      ..viss ir jauki kamēr ir spēks un veselība….bet gadi dara savu …un tad bus ārprātīga vientulība un atmiņas par karstajām naktīm un pielūdzējiem…super..

      • <cite class="fn">Dita</cite>

        Vismuļķīgākais domāt, ka bērnu pienākums ir aprūpēt mūs nespēka gados, kur nu vēl domāt, ka tie mūs pasargās no vientulības, tam ir domāts ir vīrietis, ne bērni, kuri izaug, un kuriem vairs nav jāskatās atpakaļ. Īsti mīloša māte sev bērnus “nepiesien”, bet atlaiž.

        • <cite class="fn">aaa</cite>

          ..ja bērni radīti mīlestība un nevis plikā sexa ..tad bērnu mīlestība vecākiem būs līdz mūža galam…pat “nepiesietā” veidā..

    • <cite class="fn">Dita</cite>

      Eva, es tevi pilnībā saprotu, man tūlīt būs 28, un šķiet, it kā tu rakstītu par mani. Mēs neesmu nākušas šajā pasaulē bērnu radīšanai. Garīgajā ziņā sieviete ieņem Augstāko Vietu, ja viņa vispirms apzinās savu Sievišķību.

    • <cite class="fn">Narčiks</cite>

      bērni palīdz būt sievišķīgām, nes prieku un laimi ne tikai sievietei arī tētiem un vecvecākiem…. bērni veido kopības sajūtu…. dod spēku, veido sapņus tālākai dzīvei, kur iesaistās visas puses, uzlādē un vēlreiz nes laimi…. par kādu slogu Jūs runājat?

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Ne jau visi cilveki ir vienadi un ne jau visi bus vienadi, un katram ir tiesibas dzivot ka vins uzskata par vajadzigu. Neviens neviena vieta dzivi nedzivos un faktiski par savam kludam katrs pats dzive maksa. Jo dzive ir ka lielveikala nem ko gribi, bet kase ir prieksa.

  • <cite class="fn">Vīrietis 39g</cite>

    Ļoti patīk sexs atiecības vēlos iepazīties ar Dāmu

Leave a Comment