Šis pamestais suns patversmē ieraudzīja savus bijušos saimniekus un sajūsmā metās tiem pretīm, bet patiesība bija skarba

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Milzīgu sašutumu visā pasaulē izpelnījies kāds sirdi plosošs gadījums ar pamestu Vācu aitu suni, kurš, būdams patversmē, ieraudzīja savus vecos saimniekus. Viņš metās tiem pretī, tomēr izrādās, ka ģimene ieradusies, lai izvēlētos citu suni..

Vācu aitu suņa jauktenis tika notverts klaiņojot un nogādāts Kalifornijas dzīvnieku patversmē, kur tas sagaidīja ierodamies savu ģimeni – izrādījās, ka cilvēki nebija ieradušies, lai nogādātu Zuzu mājās, bet, lai izvēlētos sev citu mīluli.

Patversmes darbinieki no Daunija Dzīvnieku Aprūpes centra ieradās uz izsaukuma vietu, kur kāda vīrieša īpašumā tika ieraudzīts aizbēgušais suns, viņi domāja, ka suns ir klaiņojošs, tādēļ tas sākumā nonāca patversmē.

Tomēr, kad darbinieki kādai ģimenei parādīja adopcijai pieejamos suņus, viņus izbrīnīja tas, ka divus gadus vecā suņu meitene Zuzu pēkšņi sāka luncināt asti un priecīgi skrēja pretī ģimenei.

Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs; vienkāršāk nemēdz būt!

Zuzu domāja, ka cilvēki ieradušies, lai nogādātu viņu atpakaļ mājās…

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO un uzzinātu vairāk par šo sirdi plosošo gadījumu

COMMENTS

Leave a Comment