Šis pāris kāzās vēlējās izskatīties lieliski un, lūk, kāds ir iznākums…

Tas ir tiešām neticami, bet šim pārim, kopīgi ejot cauri grūtībām, izdevās savu sapni padarīt par realitāti un tas, kāds ir gala iznākums, tomēr ir skaisti…

Bet kā viņiem tas viss izdevās?

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

31 gadus vecā Klēra Kroutera kādreiz svēra 90 kilogramus. Sieviete strādāja par vecmāti, un “traka” grafika dēļ viņai nācās ēst pusfabrikātus, ātrās pagatavošanas ēdienus. Rezultātā situācija kļuva nekontrolējama viss aizgāja tik tālu, ka pēc kāda laika viņa pat nespēja paskatīties uz sevi spogulī.

Taču, kad viņas iemīļotais atzinās, ka vēlas viņu precēt, viņa savukārt pateica, ka to viņa nedarīs tikai tādēļ, ka viņai negribas iet pie altāra būdama “apaļīga līgava”. Klēra strikti nolēma notievēt un izmainīt savu dzīvi uz visiem laikiem.

 

Šķir otu lapu, lai uzzinātu, kā viņiem tas izdevās

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Muļķības! Un kāds tam tic???

    • <cite class="fn">Dins</cite>

      skauzh, jo cilweki sanema sewi rokas?

      • <cite class="fn">Lauma</cite>

        Neredzi, ka tas nav viens un tas pats cilvēks? Pilns internets piebāzts ar “Before&After” bildēm, šeit vismaz nav rakstīts, ka ar tablešu palīdzību kļuva skaista.

        • <cite class="fn">Dace</cite>

          Tā IR tā pati sieviete ! Paskaties uz tetovējumu, kas ir uz vēdera, tas delfīniņš, viņš ir abās bildēs. Visu cieņu šim pārim, malači.

          • <cite class="fn">Inese Abolina</cite>

            Dace, tas delfīniņs pirmajā bildē ir mazliet virs nabas un otrajā krietni zem. Domā viņai liekā āda uz leju novilkta? Es ticu, ka var notievēt, bet neticu, ka āda pēc šada svara zaudēšanas tik īsā laikā saraujas tik ļoti. Pat ar vingrošanas palīdzību.

  • <cite class="fn">jānis</cite>

    briesmīgi izskatās,ka līgava tetovēta!Fui!

    • <cite class="fn">Laura</cite>

      Kas par stulbiibaam? Kaada starpiiba kas ir vai nav liigavai? Vai tad jaaprecas ir skata peec?
      Cilveeki precaas ja miil viens otru.. Un tur taadaam lietaam kaa svars,tetoveejumi un izskats TEVI – JAANI vairs nevajadzeetu uztraukt.. 🙂

    • <cite class="fn">Linda</cite>

      tetovēta līgava tieši ir kaut kas skaits. 🙂

  • <cite class="fn">wutang</cite>

    tetovējumi gan ir nesmuki…sakropļota sieviete…

    • <cite class="fn">Linda</cite>

      gaumīgi tetovējumi (kā šajā piemērā) cilvēku izskaistina, nevis kropļo. Laikam neesi redzējis/usi tiešām briesmīgus, bezgaumīgus tetovējumus.

    • <cite class="fn">Laura</cite>

      Piekriitu Lindai.. ++
      Pie tam vai tev – wutang – naktiis guleet traucee kas otram cilveekam ir uz aadas? 🙂
      Paskatamies pashi uz sevi pirms nosodam citus..

    • <cite class="fn">bube</cite>

      tattoo ir katra cilveka padarishana.. tev varbut tie ir negliti un bez nozimes, bet vinai tie noteikti ir skaisti un ar nozimi. tattoo neviens netaisa tikai tapec ka nav ko darit..

    • <cite class="fn">Haks</cite>

      Te daži rakstītāji no hotentotiem cēlušies, vai arī viņu domāšanu pārņēmuši, vismaz attiecībā par to kas ir skaisti.
      Jaukākais vienmēr būs skals, kas izdurts caur augšlūpu un deguna apakšu! Hula-lā!

  • <cite class="fn">disqus_ps4y3ht5VJ</cite>

    Pēc tās bildes nav saprotams, vai tā ir viena un tā pati meitene. vai arī cita. Puisis gan izskatās tas pats.

  • <cite class="fn">a</cite>

    ar delfīna izvietojumu gan nošauts greizi…fotošopa meistari šoreiz smagi nokļūdījušies. Un meiča nav viena un tā pati.

  • <cite class="fn">Kristaps</cite>

    haah. tie, kas domā, ka nav īstā meitene, lai paskatās uz tetovējumu (tur kur abi divi ir sadevušies rokās un skatās viens uz otru) un uz to, kur viņa vēl ir resna. Tas aplis attēla kreisajā pusē ir abās bildēs, tikai nevar saprast!

  • <cite class="fn">Reāliste</cite>

    Un kur tad viņai pēkšņi tik daudz brīvā laika gadījās, ka dienām varēja darboties trenažieru zālēs? Pirms tam, saspringtā grafika dēļ, nebija laika pat normālu ēdienu paēst…
    Kārtējā gvelšana gvelšanas pēc.

  • <cite class="fn">Ronalds</cite>

    Tā tak pavisam cita bāba 😀 Tas laikam bija domāts tā – čalis uzkačājās un dabuja seksīgāku meiteni… 😀

  • <cite class="fn">Aivis Svirskis</cite>

    Būtu jau labi, ja tā būtu tā pati meitene. Ja pārvērtības notika 10 mēnešu laikā, kas teorētiski ir iespējams, bet praktiski mazticams, jo rakstā kā aptaukošanās iemesls tika minēts garas darba stundas un laika trūkums, līdz ar to 2-3 h fitnesam dienā un pareizai ēšanai šim pārim vienkārši nebūtu laika, un pat, ja mēs pieņemtu, ka viņi abi aizgāja no darba, un sāka dzīvoties pa sporta zāli un nodarbojās tikai ar savu formu atgriešanu, tad skaistajai meitenei abas rokas ir notetovētas no augšas līdz apakšai, bet apaļīgajai ir tikai daži tetovējumi. Jebkurš tetovēšanas speciālists jums pateikts, ka šādus lielus tetovējumus veic gadiem, lai tetovējumu uz vienas rokas pabeigtu ir nepieciešami kādi 2-3 gadi un ievērojami ieguldījumi. Pēc fotogrāfijas ir skaidri redzams, ka tetovējums nav jauns, un tā ir pavisam cita sieviete.

    • <cite class="fn">bube</cite>

      Tev laikam no tetovejumiem nav nekadas saprashanas. Es savu roku paris meneshos uztaisiju ne 3 gados hah. un pamekle neta info- ta ir ta pati sieviete. vinai uz gurna ir tattoo kas to pierada,tik nez kapec te nav tas bildes

    • <cite class="fn">Nellija</cite>

      Aivi, tu, acīmredzot, esi idiots. Tetovējumu var uztaisīt gan dienas, gan nedēļas, gan mēneša laikā, un nekādi gadi tur nav vajadzīgi, tu tiešām neko nejēdz no tetovējumiem, turpretim, kā jau bube minēja – viņai uz vēdera ir tāds pats tetovējums pirms un pēc notievēšanas. Un vispār, runa nav par to, jo tetovējumus pēc notievēšanas arī cilvēks VAR uztaisīt. Tātad, kur loģika tevis teiktajā?

      • <cite class="fn">Mini</cite>

        Loģika pat ir delfīna tetovējumā. Es neesmu profesionāle, bet vaitad tetovējums var mainīt vietu? pēdējā bildē ir redzams, ka vienai ir virs nabas, bet otrai krietni zem. Un nekad vēl neesmu dzirdējusi, kad lielo krūšu īpašnieces liek savu krūšu izmēra implantus.

  • <cite class="fn">Anna</cite>

    Kaut kā tiešām neizskatās, ka tā būtu viena un tā pati sieviete… Deguna forma un sejas panti jau nemainās, pamatos paliek tie paši! Vai nu džeks sev citu sievu dabūja vai arī sieva gūlās zem skalpeļa – seja jāuzlabo, liekā āda jānogriež… Pēdējā bildē gan redzams, ka tā sieviete ievelsies otrā galējībā – pēc laika būs kultūristu monstrs.

  • <cite class="fn">Tetovētājs</cite>

    Džeks vienkārši sāka iet uz fitnesu un atrada jaunu mīlestību punkts.

Leave a Comment