Šis puisis ar ģimeni dzīvo šķūnī. Bet, kad viņš atvēra durvis, elpa aizrāvās!

3

Brālis un māsa Karlos un Kamino Alonso izauga lielā pilsētā, bet vienmēr bija sapņojuši par savu mājiņu laukos, kur vasarā visa ģimene varētu atpūsties. Kad viņi izauga un kļuva materiāli stabilāki, abi nolēma realizēt savu bērnības sapni.

Kādā no ģimenes sanāksmēm viņi nolēma iegādāties māju provincē ar zemes gabalu. Jaunā piepilsētas villa bija plānota dzīvošanai vasarā, bet atlikušajā laikā izmantojot to kā viesnīcu.

Karlos un Kamino izskatīja daudzus nekustamā īpašuma sludinājumus. Starp daudzajiem sludinājumiem viņi ieraudzīja pamestu klēti, kas atradās pasakainā vietā un pietam tika piedāvāta par ļoti lētu samaksu. Galējo lēmumu pieņemt palīdzēja šī salīdzinoši zemā cena, un brālis ar māsu nolēma to iegādāties.

Lasi arī: Pirms un pēc: dizainere īsteno iespaidīgas teju 50 gadus vecas lodžijas pārvērtības

Skatoties uz Karlosa un Kamino pirkumu, bija grūti iedomāties, ka tas vispār varētu atmaksāties. Bet, kā sakāmvārds saka: ”Acis darba izbijās, rokas darba nebijās”.

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā šis “šķūnis” izskatās tagad

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ēriks</cite>

    Lv arī Šķēdes pusē kaut kas līdzīgs sastopams, var internetā sameklēt Meža māja.

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Kad reiz beigsies šī melošana ,lasītāju mānīšana ?!
    vispirms :….,viņi ieraudzīja pamestu KLĒTI ! ( vai žurnālisti maz zin , ,,klēts” nozīmi un kādu uzdevumu tā veic laukos ?) Ja pāršķirstot nākamo lapu ,tiek
    minēts ,,ŠĶŪNIS ” Bet ,ak un vai ! Izrādās ,ka,,KŪTS”
    ir pārveidota pēc jaunākajiem dizaineru sasniegumiem ! Faktiski ir jāmēģina domās iztēloties .NESAKRITĪBAS ar kādām mūs cenšas iebarot !

Leave a Comment