Slimā pasaule: Jokaina sieviete sākumā apgalvo, ka viņu Iz**roja kuilis, bet nu tas bijis zirgs!

angie pig

Sieviete Teksasā mēneša sākumā stāstīja vietējiem departamentiem, ka viņu esot Iz**rojis kuilis, bet nu stāsts ir mainījies ….

Kas patiesībā notika ar sievietei un vai viņa beigu beigās dzemdēs sivēnu vai kumeļu? Kas ir šī sievietes un, kas ar viņu notika?

 

Endžija Hjūstone dalījās ar savu pieredzēto vietējam ziņu portālam. Kādā jaukā pievakarē Endžija bija devusies spēlēt minigolfu, bet pēc spēles pabeigšanas viņa stāstīja, ka viņai esot uzbrucis 180 kilogramus smags kuilis, vārdā Pīts, kurš esot viņu nogrūdis zemē, Iz**rojis, kā rezultātā viņa tagad ir stāvoklī.

Tomēr, pirms neilga laika, viņa stāsta versiju ir mainījusi- tagad uzbrucējs esot 270 kilogramus smagais zirgs, vārdā Bobijs. Endžijas vecāki pilnīgā pārliecībā un ticība atbalsta savas meitas jauno stāsta versiju.

Ko Endžija stāstīja no sākuma?

“Cilvēki uzskata, ka es esmu traka un, ka man ir nepieciešama palīdzība, mana piedzīvotā dēļ,” stāsta Endžija “Cilvēki ir neticīgi un jautā, kā kuilis varēja novilkt manas apakšbikses? Es nenēsāju apakšveļu- lūk kā! Šis kuilis mani ir iekārojis jau gadiem, vienmēr mēģinājis apostīt manas intīmās ķermeņa daļas un viņš ir mēģinājis mani Iz**rot jau neskaitāmas reizes. Šis vienkārši bija ļoti veiksmīgs mēģinājums.”

Tagad viņa stāstu ir mainījusi. Zirgs Bobijs vienmēr ir “metis acis” uz Endžiju, viņš vienmēr viņu sauca un trakoja, kad viņa gājusi garām. Liktenīgajā vakarā, Bobijs izlauzās cauri savam aplokam un grūtniecība ir tam rezultāts.

Vecāki stāsta: “Mūsu meitiņa ir nosolījusies, ka viņa nenodarbosies ar seksu līdz viņa nebūs apprecējusies un mēs zinām, ka viņa tur savu solījumu. Bobijs vienmēr ir bijis traks zirgs un nav brīnums, ka viņa hormoni mudināja viņu uzbrukt mūsu meitai.”

Pati topošā māmiņa ir atteikusies no ginekologa apmeklējuma un sonogrāfijas, lai aplūkotu, kā potenciālais zirga bērns var izskatīties.

“Es vienkārši gribu gaidīt līdz dzemdībām, kad bērniņš mani pārsteigs ar savu izskatu. Es ļoti ceru, ka tas nebūs kaut kāds zirga mutants, bet gan parasta bērniņš. Un es jūtu, ka tā tas arī būs,” tā Endžija dalās savās pārdomās.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">LAIMDOTA</cite>

    Nu ilgi nebiju tik labu anekdoti lasiijusi-triis lietas labas lietas…lai vinja atklaaj,ka teetis buus Sveetais gars.

  • <cite class="fn">Iciks</cite>

    Jokainā kārtā bērniņš ar katru dienu kļūs līdzīgāks lopu apsēklotājam onkulim Bilam, kurš, kā izrādīsies, tieši tovakar bijis darba darīšanās šīs ģimenes rančo un uz kuru jau sen meitiņa metusi acis 😀

Leave a Comment