Šokējoši foto: 9 slavenības, kuru plastiskās operācijas nogāja greizi

1

Donatella Versače bija modele, kura ir gājusi cauri neskaitāmām operācijām, lai kļūtu skaistāka. Bet tas viss – par velti. Viņa šobrīd ir ļoti tālu no sava dabīgā skaistuma. Vispamanāmākās izmaiņas ir veiktas ar viņas degunu un lūpām.

2

Tara Reida vislabāk pazīstama ir ar savu lomu “Amerikāņu pīrāgā”. Viņa ir piedzīvojusi vairākas krūšu un lūpu palielināšanas operācijas. Viņa bija ļoti skaista, bet vēlējās vairāk. Tomēr tas neizdevās – tagad viņa izskatās sliktāk, nekā izskatījās vēl pirms visa operāciju trakuma. Tāpat viņa ir sabojājusi arī savu vēderu, kas tagad izskatās tā, it kā viņai būtu kāda Sli**ba.

3

Paris Hiltone laikam nekad nav bijusi apmierināta ar savu seju. Viņa ir gājusi cauri vairākām deguna un lūpu operācijām. Viņa bija apmāta ar savām dabīgajām lūpām, tādēļ veica daudzas operācijas. Nu viņa ir pati pārvērtusies par vienu lielu plastisko operāciju – izskatās vecāka, kaut gan viņai vēl ir tikai ap 30.

4

Darila Hanna ir veikusi sejas pacelšanu, uzacu pacelšanu un padarījusi pilnīgākas lūpas un vaigus. Viņa bija ļoti skaista, kad tēloja filmā “Nogalināt Bilu”, bet tagad viņa patiešām ir mainījusies uz slikto pusi.

5

Dollija Partona ir veikusi daudz vairāk operāciju, nekā citas slavenības. Krūšu implanti, uzacu pacelšana, tauku atsūkšana, plakstiņu operācija, deguna koriģēšana. Viņa neskartu nav atstājusi neko. Plastisko operāciju karaliene! Tomēr pati ar savām operācijām ir apmierināta..

6

Maikls Džeksons ir viens no visu laiku labākajiem dziedātājiem. Tomēr viņš nebija pārāk laimīgs ar savu ādas krāsu. Viņš ir gājis cauri ļoti daudz plastiskajām operācijām, kas bija saistītas ar ādas krāsas maiņu un deguna korekciju. Viņa deguns tika pilnībā sabojāts.

7

Dženisai Dikinsonei ļoti patīk veikt plastiskās operācijas un viņa to arī atzīst. Bija skaista televīzijas zvaigzne un tagad…

8

Amanda Lepore ir transvestīte modele un ierakstu māksliniece. Viņa vienmēr vēlas izskatīties jauna, tādēļ veica vairākus pretnovecošanas operācijas. Tagad viņa ir pārvērtusies par ļoti neglītu sievieti.

9

Džoselīna Vildenšteina septiņdesmitajos gados bija viena no skaistākajām sievietēm. Viņas vīrs viņu pameta krievu modeles dēļ, un viņa nodomāja, ka dabūs atpakaļ savu vīru, ja veiks plastiskās operācijas. Tomēr viņai tas nav izdevies. Viņa ir pārvērtusi sevi par briesmoni.

 

Avots: www.tenetnews.com

COMMENTS

Leave a Comment