Šokējoša nežēlestība bērnu vidū – uzbrukums 13 gadīgai meitenei; Vai tā ir arī Latvijā

hqdefault

Pie skolas vārtiem tika veikts nežēlīgas jaunietes uzbrukums 13 gadīgai meitenei – pēc šī viņa vairs nespēj atgriezties skolā.

Skolās bieži bērni tiek apcelti, bet, kam ir jānotiek, lai bērni tik nežēlīgi izrēķinātos ar citiem bērniem? Vai Latvijā situācija ir tāda pati? 

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    tādas ir tās meitenes un pēcāk viņas ir mātes, protams tikai dažas no tādām, pārējās ir kuces

    • <cite class="fn">sika</cite>

      Es piekritu tavam teiktajam.bet toties vinas visas ir kuces iznemot ta kura ir cietusi meitene.

      • <cite class="fn">maija</cite>

        ES pateiksu tā kā ar viņam nevajag izrēķināties ,bet dievība pats visu padarīs jo viņš nau mazais bērns viņš visu redz no augšas gan jau pašas būs vietējās un atcerēsies pa ko tas ir.tāds ir mans viedoklis .Un ja būs meitas tad tādas pašas jau būs vai arī būs kādam pa upuri . no kāda cita rokām.

  • <cite class="fn">sika</cite>

    Tas ir tik sulbi,kad tadas loses ta darija.nes ka vinas justos,ja vinam ta daritu?ritigi maitas.paga paga naks tam maitam viss atpakal un,lai ta saucama liela isiteja tiek manos nagos.gribesu redzet ka tad vina man ta vares izdarit.ta maita nesaprot to,kad es varu vinu dzivu aprakt.

  • <cite class="fn">DJ EJ -</cite>

    DJ EJ – TĀ JAV PAŠI PIEĻAUJAM TO VIS ATĻAUTĪBU VALSTĪ TAS IR TIKAI SĀKUMS JA MĀJĀS NEBŪS STINGRU ROKU. VALSTS VARAS LIKUMI! TAGAD JAV NEAUG BĒRNI BET MEŽOŅI

  • <cite class="fn">Aina</cite>

    ir Latvijā tāpat un vēl briesmīgāk,vai esat aizmirsuši Gaujā iesviesto zēnu.Kamēr vecāki tēlos inteliģentos un paši nepārmācīs šos neliešus,nekas nemainīsies.Un jāizbeidz tik briesmīgi popularizēt bērnu tiesības,bet jāuzliek pienākumi visiem.

  • <cite class="fn">smile</cite>

    da logiski ka latvija arii taa ir un pat ja nemaldos tad vel sausmigaak!

Leave a Comment