Strīdu horoskops. Kā pēc strīda salabt ar katru no zodiaka zīmēm

 Ja esat sastrīdējies ar Aunu:

 Sievieti: Neuztraucieties, viss drīzi nostāsies savās vietās. Necentieties uzreiz izskaidroties, labāk pēc maza klusuma brīža izsaki kādu komplimentu, uzslavu vai izliecies, ka esi apvainojies un vienkārši paklusē. Auni viegli aizsvilstas un tikpat ātri nomierinās. Tāpēc, pēc klusuma mirkļa, sieviete pati palūgs piedošanu vai uzsāks sarunu.
 Vīrieti: Nedusmojies uz viņu. Centies būt mīļa, iejūtīga. Pagatavo mīļāko ēdienu vai uzdāvini viņa sirdij kādu mīļu, ilgi gaidītu dāvaniņu. Auna prieks aizēnos visas nesaskaņas un atjaunosies iepriekšējās attiecības. Esi cēlsirdīga un piedod viņam impulsivitāti un nepārdomātu rīcību.

 Ja esat sastrīdējies ar Vērsi:

 Sievieti: Konflikta laikā galvenais ir neaizskart viņas jūtīgo un emocionālo dabu. Savādāk viņa ilgi nenomierināsies un ilgstoši, sāpīgi pārdzīvos aizvainojumu. Ja tomēr esi aizskāris Vērša sievieti, tad vienīgais, ko vari darīt – uzdāvini kādu dārgu dāvanu, esi maigs, aplido savu mīļoto un runā par mīlestību, apliecini viņai savu mīlestību.
 Vīrieti: Astrologi iesaka rīkoties neierastāk – klāj galdus, uzaicini ciemos senus draugus. Visa vakara garumā esi laipna, aktīva, apbur savu otro pusīti ar savu runas mākslu, skaistu apģērbu un romantisku noslēpumainību. Dari visu, lai vīrietis Vērsis, raugoties uz jums, justos patīkami pārsteigts. Tikai neradi apstākļus, kas varētu izsaukt greizsirdību, savādāk nebija vērts pūlēties.

 Ja esat sastrīdējies ar Dvīņiem:

 Sievieti: Pēc maza klusuma brīža atzīsti savu netaisnību un lūdz piedošanu. Pēc tam mēģini sarunu ievirzīt citā gultnē, aizrauj partneri ar viņai interesantu tēmu. Pēc kāda brīža varēsi atviegloti uzelpot, jo strīds būs aizmirsies.
 Vīrieti: Dvīņu vīrieti raksturo augsts garīgais līmenis, tāpēc samierināšanās no tevis prasīs lielu intelektuālu piepūli. Tāpēc pirms sarunas astrologi iesaka pakonsultēties ar speciālistu par problēmas būtību, kuru vēlies apspriest samierināšanās sarunas laikā. Sarunu ieteicams veikt brīvā dabā vai senu kultūras pieminekļu tuvumā. Apkārtējā vide un ieinteresēta saruna palīdzēs atjaunot iepriekšējās attiecības. Jāatceras, ka samierināšanās sarunai ir jābūt ar informatīvu raksturu, vairākiem konkrētiem un loģiskiem piemēriem. Sarunas tēmai ir jābūt tuvai Dvīņu vīrietim.

 Ja esat sastrīdējies ar Vēzi:

 Sievieti: Vēža sieviete ātri apvainojas. Viņa ilgi pārdzīvo strīdu un vaino tajā gan sevi, gan partneri. Pirms samierināšanās ir jānogaida vienu vai divas dienas. Tajā dienā mājās atnāc agrāk nekā parasti, uzklāj galdu, iededzini sveci. Sagaidi mīļoto uz sliekšņa, noskūpsti viņu un pasaki viņai mīļus vārdus. Pārsteiguma moments garantē veiksmi salabšanā.
 Vīrieti: Vispirms skaidri formulē filozofisko kodolu, kas veidos turpmākās rīcības pamatu. Sarunas laikā apelē pie jūsu liktenīgās tikšanās un tās lielo lomu jūsu ģimenes dzīvē. Apvieno vienkopus māju, ģimeni, radus un draugus. Esi emocionāla un uzstājīga, parādi, cik ļoti pārdzīvo strīdu, parādi, ka nevēlies strīda negatīvās sekas. Saruna raisīsies vieglāk, ja būsiet uzklājusi kafijas vai tējas galdu, vai malkosiet augstvērtīgu vīnu mājas apstākļos.

 Ja esat sastrīdējies ar Lauvu:

 Sievieti: Ja esi sastrīdējies, tad nevelc garumā samierināšanos. Ej pie mīļotās un lūdz piedošanu. Tas nebūs pazemojoši, jo Lauvas augstsirdība neļauj pazemot otru. Parūpējies par ziediem. Samierināšanās nolūkā var noderēt arī balles, koncerta vai teātra izrādes apmeklējums, kaut vai maza pastaiga, ekskursija.
 Vīrieti: Pirms domā par samierināšanos, atceries, ka vīrietis Lauva vienmēr grib atrasties uzmanības centrā. Tāpēc pirmām kārtām sarunas laikā akcentē viņa personību, iejūtīgi izskaidro viņa kļūdu. Esi uzmanīga, lai neaizskartu viņa karalisko augstību, uzņemies daļu vainas, ja vien to atļauj tava pašcieņa. Atceries, ka reizēm mērķis attaisno līdzekļus.

 Ja esat sastrīdējies ar Jaunavu:

 Sievieti: Nevelc laiku un nežēlo līdzekļus, bet aizved mīļoto sievieti iepirkties labā veikalā vai apmeklējiet restorānu. Esi laipns un iejūtīgs, vairāk saki mīļus vārdus. Ja jūsu sieviete ” sēž uz diētas”, saki, ka ir parādījies jauns universāls notievēšanas līdzeklis, kuru jau esat pasūtījis.
 Vīrieti: Samierināšanās saruna vislabāk veiksies mājīgā un patīkamā vietiņā. Pati ietērpies skaistā (bez pārmērībām) apģērbā. Sarunā vairāk lieto mīļus vārdus, ar intonācijas palīdzību atzīmējos samezglotos punktus. Esi līdzsvarota un uzsvaru liec uz loģiskiem spriedumiem. Necenties mācīt Jaunavu vīrieti pareizi dzīvot. Kad redzi, ka saruna devusi pozitīvu rezultātu, tad uzdāvini cietušajam nozīmīgu un mīļu dāvaniņu, piemēram, pildspalvu, šķiltavas.

 Ja esat sastrīdējies ar Svariem:

 Sievieti: Necenties attiecības noskaidrot mājās. Priekš izskaidrošanās labāk noderēs mākslas salona vai izstādes zāles apmeklējums. Ļauj sievietei izbaudīt mākslas darbu estētisko baudījumu un tikai pēc tam smalkjūtīgi un taktiski uzsāc sarunu par samierināšanos. Ja pirmajā reizē samierināšanās neizdodas, mēģini vēlreiz. Atceries, ka Svari ir labi psihologi.
 Vīrieti: Svari nevar ilgi atrasties kara stāvoklī, tāpēc nevilcinies ar samierināšanos. Uzaicini viņu uz kādu pasākumu, kurā viņš gūs emocionāli estētiskas emocijas. Vari uzdāvināt mīļotajam kādu grāmatu par cilvēku attiecību psiholoģiju, kas jūtami atvieglos noregulēt konfliktu. Skaidrojoties nerunā pamācoši un paaugstinātā tronī. Esi taisnīga, tad veiksme garantēta.

 Ja esat sastrīdējies ar Skorpionu:

 Sievieti: Pacenties nogludināt savu vainu pēc iespējas ātrāk. Tikai neesi nožēlojams un nelūdz piedošanu. Labāk uzdāvini mīļotajai sievietei erotisku veļu melnā vai sarkanā krāsā, kas raisīs viņā jūtu uzplūdu. Aizved viņu uz romantiski erotisku filmu vai uz tualetes galdiņa uzliec jaunu romānu par mīlestību.
 Vīrieti: Ejot uz miera izlīgumu daudz nerunā, bet ieturi pauzi un [ievērs viņa uzmanību uz savu pievilcību vai cītīgi pievērsies mājas darbiem. Tikai nedomā atriebties un darīt nelietības viņam aiz muguras, kas beigās var pārvērsties pret pašu. Izrādi savu lojalitāti un uzticību mīļotajam, nesper sānsoli ne fiziski, ne garīgi. Tava uzticība tiks augsti novērtēta.

 Ja esat sastrīdējies ar Strēlnieku:

 Sievieti: Atceries, ka taisnība vienmēr būs viņai. Tāpēc gribi to vai nē, bet samierināšanās iniciatīvai jānāk no tavas puses. Šim nolūkam izvēlies brīvu dienu un uzaicini mīļoto kopīgā pastaigā, kuras laikā risiniet filozofiskas tēmas. Tomēr labākais variants būtu pikniks dabā.
 Vīrieti: Skaidrojot attiecības, neesi sīkumaina un neieslīgsti detaļās. Nekautrējies teikt taisnību tieši acīs – tiksi pareizi saprasta. Ir svarīgi būt taisnīgai un atklātai. Sarunu risini cilvēku apmeklētā pasākumā, kurā pēc samierināšanās varēsiet piedalīties. Gūsiet panākumus, ja sarunas laikā pārrunāsiet jūsu kopdzīves turpmākās perspektīvas.

 Ja esat sastrīdējies ar Mežāzi:

 Sievieti: Būs nepieciešamība izstrādāt pakāpenisku strīda risināšanas plānu, kuru intensīvi īsteno dzīvē. Aktīvi nodarbojies ar mājas lietām, kā arī padomā, kā iegūt papildus līdzekļus ģimenes budžetā. Visus savus priekšlikumus noteikti apspried ar mīļoto pie vakariņu galda.
 Vīrieti: Samierināšanās būs grūta. Mežāzis ilgi dusmojas un var pat atriebties par izdarīto pārestību. Tādēļ vispirms rūpīgi iztīri māju un pagatavo izsmalcinātas pusdienas. Neaizmirsti sagatavot kādu praktisku dāvanu. Ikdienā biežāk atzīmē viņa gudrību, kā arī ieklausies viņa pamācībās. Mājsaimniecībā ievies stingru ekonomiju, par ko pasaki viņam. Esi uzmanīga un iejūtīga pret aizvainotā Mežāža vēlmēm. Agri vai vēlu, bet ši taktika nesīs pozitīvu rezultātu.

 Ja esat sastrīdējies ar Ūdensvīru:

 Sievieti: Samierināšanās nebūs viegla. Iesākumā uzaicini viņu ciemos pie interesantiem un neordināriem cilvēkiem. Vari lūgt arī vecāku vai draugu palīdzību, bet nekādā gadījumā nelišķē un neliekuļo mīļotās priekšā. Ar savu uzvedību pierādi, ka viņa tev ir vajadzīga kā garīgi tuvs cilvēks.
 Vīrieti: Galveno uzsvaru vērs uz psiholoģisko faktoru. Liec viņam nojaust, ka turpmākā saprašanās ar tevi ir jūsu kopdzīves idejiskais pamats. Vislabāk to darīt draugu kompānijā. Nedēļas nogali pavadiet pie dabas, kādā atpūtas vietā. Esi aktīva, enerģiska un neatgādini strīdu. Pats galvenais – pozitīvas emocijas.

 Ja esat sastrīdējies ar Zivīm:

 Sievieti: Samierināšanās procesam jābūt izsmalcinātam. Labāk nelūdz piedošanu, bet jūti līdzi viņas pārdzīvojumiem. Kopā ar mīļoto pasapņo pa nākotni. Uzaicini viņu uz klasiskās mūzikas koncertu. Pēc tam ilgi un jūsmīgi pārrunā par redzēto un dzirdēto. Neļauj pesimistiskam noskaņojumam pārņemt mīļoto. Esi laipns un maigs, un pāri darījumi pamazām norims.
 Vīrieti: Samierināšanās procesā galveno mierinājumu spēlēs maigums, laipnība un uzmanība. Tomēr galvenais, lai viņš pārliecinās par tavu jūtu patiesīgumu. Ar jauna kompaktdiska palīdzību mājās radi lirisku, noslēpumainu un romantisku noskaņu. Tāpat patīkamas smaržas radīšanai noderēs kvēpināmie kociņi. Vari mīļoto iepriecināt ar biļetēm uz kādu populāru klasiskās vai mūsdienīgas mūzikas koncertu.

Leave a Comment