Suns sapinās dzeloņstieplēs un mocījās veselu nedēļu – īsts šausmu stāsts

Kādā mazdārziņu kolonijā jūlija beigās ārkārtīgi mokošus brīžus piedzīvojis kāds suns: dzīvnieks, sapinies dzeloņstieplēs, smilkstējis un gaudojis veselu nedēļu, līdz līdzjūtīga sieviete ar vīru viņu atbrīvojuši un paņēmuši pie sevis.

Sociālajā tīklā Facebook ar Annas Frolovas ierakstu dalījušies vairāki dzīvnieku aizstāvji, tostarp no Latvijas. Sieviete 28. jūlijā nejauši uzzinājusi, ka piepilsētas mazdārziņu kolonijā suns jau nedēļu sapinies dzeloņstieplēs un smilkst tā, ka dzird visa apkārtne, bet neviens nesteidzas palīgā.

“Man kļuva slikti un kauns par cilvēkiem, kuri to dzirdēja, bet turpināja cept un rīt šašlikus, klausīties mūziku un laistīt puķītes, kamēr blakus dzīva dvēsele mirst mokošā nāvē. Kopā ar vīru metāmies turp…

Lasi vēl: Šis suns gandrīz kļuva par kāda barību, bet tika izglābts tieši laikā!

Nerakstīšu, cik grūti bija, kā līdām caur krūmiem, kā saplēsām drēbes un locekļus līdz asinīm, kā raudāju un lūdzos suni atsaukties, lai varētu to atrast. Kā ar rokām ņēmām nost dzeloņstieples, kā vilkām ārā tās āķus no vājā ķermenīša, kā tie bija savainojuši viņas muti, kaklu, aci… Tagad sune ir pie manis, es viņu nenodošu. Viņa ir mana meitenīte, mana mīlulīte. (Ār*ti) iztīrīja kāpurus, kas viņu bija sākuši dzīvu ēst, brūces apstrādāju, injekcijas špricēju. Mīlu viņu, vai saprotat, lai gan vakar man spēcīgi iekoda. Labajam jātic!”

Avots:

Leave a Comment