Svarīgi zināt- produkti, kas veicina gļotu izdalīšanos

file42144902_9048173f

Kas tad īsti ir gļotu veicinošie komponenti? Tie ir – piena kazeīns, želatīns un ciete! Šīs vielas darbojas kā līme, un, uzkrāšanās gadījumā organismā, var traucēt barības vielu absorbciju kuņģa un zarnu traktā.

Tās var ietekmēt arī dabiskos limfodrenāžas procesus, izraisot kosmētiskus defektus (celulītu), izraisīt pietūkumu un palielināt saaukstēšanās iespējas. Temperatūras maiņas veicina organisma attīrīšanās funkcijas, tādēļ, piemēram, iesnas ir veids, kā organisms atbrīvojas no gļotām, kuru rašanos veicina mūsu uzturs. Gļotu uzkrāšanās organismā viennozīmīgi nav nekas labs, tāpēc to nevajadzētu pieļaut, izvairoties no šiem produktiem, kas šo procesu veicina!

Šķir nākamo lapu, lai detalizētāk uzzinātu, kāpēc un no kādiem produktiem Tev vajadzētu izvairīties

Leave a Comment