Tas, ko Čanings Teitums uzrakstīja par savu meitu un seksu, ir jāizlasa ikvienam!

Žurnāls Cosmopolitan ļāva Čaningam Teitumam izteikties, kā vien viņš vēlas – aktieris izlēma uzrakstīt dažus padomus par seksu un attiecībām, spēcīgi uzsverot savas meitas seksualitāti.

Rakstot par seksu, viņam prātā uzreiz iešāvās doma par savu 3 gadus veco meitu: “Es iztēlojos viņu viņas 20-tajos gados, laikā, kad viņa atklās savu seksualitāti un centīsies atrast īsto un vienīgo,” raksta Teitums.

Jebkuram tēvam doma par to, ka viņa meita kādreiz sāks ar kādu satikties, izraisa daudz emociju.

Daudziem tēviem šīs emocijas gūst virsroku, tādēļ viņi bieži vien domā, ka tas ir viņu darbs – iebiedēt cilvēku, ar kuru viņa meita ir izvēlējusies tikties. Tas ir vecais, labais “es tev vienkārši būšu un spodrināšu savu bisi”.

Tomēr jauno tēvu paaudze, piemēram, Teitums, vēlas lauzt šo nepareizo pieeju.

“Es iztēlojos lietas, ko es vēlētos, lai viņa lasa, lai uzzinātu par vīriešiem, seksu un attiecībām, un tajā brīdī es atklāju ko dīvainu,” viņš raksta. “Es nevēlos, lai viņa atbildes meklē ārpasaulē. Mana lielākā cerība ir tāda, ka viņa bezbailīgi vienmēr būs viņa pati, neskatoties uz to, ko vīrieši no viņas sagaidīs.”

Lasi vēl: Smukulīša Raiena Reinolda mīlestības vēstule sievai – kur nu vēl perfektāku vīrieti!

Nav nekādu šaubu, ka arī Teitumam pirmā reize, kad meita uz mājām atvedīs savu puisi, būs īsts izaicinājums. Gan jau, ka arī viņā būs tās domas par to, kas tēviem būtu jādara šādā brīdī, tomēr, ja jau, kamēr meitai ir tikai 3 gadi, viņš ir sapratis, ka nejau viņa emocijas par to ir svarīgas, bet gan tas, ko vēlas meita, viņš noteikti būs labāks tēvs.

Tas ir tas, ko vēlos no savas meitas. To, lai viņa nepakļautos kādiem iepriekš noteiktiem standartiem un uzskatiem, lai viņa pajautātu pati sev, kas ir tas, ko viņa vēlas, un lai viņa justos pietiekami spēcīga, lai tā arī rīkotos,” raksta Teitums.

Izskatās, ka viss iet tikai uz labo pusi!

Avots: upworthy.com

Leave a Comment