TESTS: Izvēlies figūru un uzzini, kāds ir tavs dzīves stils un vai apkārtējie tevi mīl

figuras-izvelies

Pirmais zīmējums

Jūs esat aktīvs un jautrs cilvēks. Jūs esat gatavs riskēt, lai sasniegtu panākumus dzīvē, ģimenē, darbā. No otras puses – jums apnīk rutīna, tā jūs pat var sakaitināt. Jūs visā tiecaties sasniegt vēlamo rezultātu.

Otrais zīmējums

Jūs esat neatkarīgs, oriģināls un mīlat brīvību. Jūs dodat priekšroku brīvai dzīvei bez ierobežojumiem. Jums ir māklinieciska gaume un īpašs jutīgums, kuru apkārtējie var arī nesaprast. Turklāt jūs varat to prasmīgi slēpt. Jūsu dzīves stilu var saukt par ekscentrisku un unikālu. Jūs nekad neatdarināt citus un nesaplūstat ar pūli – vienmēr cenšaties dzīvot “pa savam” un dzīvot atbilstoši savā idejām, pat ja nākas iet pret straumi.

Trešais zīmējums

Jūs esat jutīgs un jums ir savs skatījums. Jūs, kā likums, attiecaties pret sevi prasīgāk nekā pret citiem cilvēkiem. Jums nepatīk virspusība. Jūs mīlat pabūt vienatnē. No otras puses, jūsu pamatos attiecībās ar draugiem ir jūsu ietekme, un tas jūs apmierina. Jums reti ir garlaicīgi, pat vienatnē.

Ceturtais zīmējums

Jūs esiet pacifists, jums nav pieņemama vardarbība. Jūs viegli veidojat attiecības ar citiem un spējat draudzēties ar citiem bez piepūles. Jūs gūstat baudu personiskajā dzīvē un neatkarībā, un reizēm jūs pārdomājat dzīves jēgu. Jūs mīlat pasauli un novērtējat dzīvi.

Piektais zīmējums

Jūs esat par sevi pārliecināts, ļoti praktisks un profesionāls. Jūs atbildīgi attiecaties pret paša dzīvi un lēmumiem. Jums ir grūti ticēt vienkārši veiksmei. Jūs tiecaties risināt problēmas racionāli. Cilvēki līdzās jums jums uzticas un dažkārt pat ir no jums atkarīgi, jo jūs uzticaties sev un ticat sev. Jūs esat ļoti neatlaidīgs cilvēks un sasniedzat savus mērķus.

Sestais zīmējums

Jūs esat praktisks, reālistisks un ievērojat līdzsvaru. Jums patīk viss estētiskais un jūs neieredzat jebkādus sarežģījumus. Apkārtējie jūs mīl, jo jūs esat uzticams cilvēks, reizēm mēdzat būt stingrs, tomēr pieņemat prātīgus lēmumus. Jūs uzlādējat cilvēkus sev līdzās ar uzticības un drošības auru, jo esat godīgi un pelnījuši uzticēšanos. Jūs nēsājat apģērbu, kurš ir praktisks, nevis moderns. Un spējat tajā pašā laikā ģērbties gaumīgi un eleganti.

Lasi vēl: TESTS. “Skaties acīs” un uzzini daudz jauna par sevi!

Septītais zīmējums

Jūs esat par sevi pārliecināts cilvēks, rūpīgs un uzticams. Jūs mīlat ap sevi pulcināt ietekmīgus ļaudis, bet jums viņi nav draugi. Jums svarīgāku lomu ieņem izglītība un mācīšanās. Jums tiecaties izveidot un dzīvot savu dzīves stilu, pievēršat īpašu uzmanību savai ārienei, taču neesat ārišķīgs. Jūs varat zināmā mērā nodarīt pāri cilvēkiem, taču taisnība ir arī tam, ka viņi spēj ievainot jūs.

Astotais zīmējums

Jūs esat romantiķis, sapņotājs un pilns bagātu emociju. Jūs esat ļoti jūtīgs cilvēks un nevērtējiet cilvēkus un notikumus loģiski. Tajā pašā laikā jūs nevarat nedalīties savās emocijās, jo tās jums ir ļoti svarīgas. Jums grūti izprotami tie, kuri ir pārāk loģiski, ignorē romantiku, sapņošanu. Jums svarīgs ir miers. Un jūs neļausit nevienam to iztraucēt.

Devītais zīmējums

Jūs esat atvērts cilvēks, optimistisks, vienmēr darbīgs. Jums nepatīk garlaikoties un ilgi par kaut ko domāt. Jūs baudāt dzīvi. Jūs vienmēr izvēlaties jauno un tiecaties pēc kārtējām pārmaiņām. Nekas jūs tik ļoti nevar uztraukt kā sajūta, ka esat kā sasietām rokām. Jūs ātri adaptējaties mainīgiem apstākļiem un jums patīk pārsteigumi.

Avots:

veselam_la.lv

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment