Tēva un meitas dejas video satricina internetu

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Par kārtējo interneta sensāciju ir kļuvis kāds tēvs ar meitu no Izraēlas.

Kamēr citi vecāki, iespējams, nemaz nenojauš, ko viņu bērni publicē sociālajos medijos, Izraēlietis Benijs Bar-Zohars pielietoja pavisam citu stratēģiju. Viņš pats piedalās meitas Lioras filmētajos video.

Ģimene dzīvo Javnes pilsētā, Izraēlas centrālajā daļā. Viņiem ir ļoti tuvas attiecības, kā arī kopīgs dejotāju talants. Varētu pat teikt, ka Liora ir mantojusi ritma izjūtu no tēva, un šis video to pierāda.
Benijs dalījās ar video Facebook vietnē. Tajā redzama tēva un meitas kopīgā deja divu minūšu garumā, lai gan lielāko daļu laika Liora nemaz nenojauš, ka tēvs dejo viņai aiz muguras.

Video tika publicēts 24. septembrī, un jau pēc 24 stundām bija skaidrs, ka tas ir kļuvis par interneta sensāciju. 2. oktobrī oriģinālais Benija ieraksts bija apskatīts jau 39 miljonus reižu, un ar to dalījās 312, 689 cilvēku. Benijs atzina, ka popularitātes dēļ viņi abi ir saņēmuši draudzības uzaicinājumus no cilvēkiem visā pasaulē, un viņš priecājas, ka cilvēkiem patīk šis video.

Viņi ir uzņēmuši arī citus smieklīgus video, un tiešām negaidīja, ka šī deja iegūs tik daudz atsauksmju. Benijs stāsta, ka viņiem pašiem pietiek ar pozitīvajām emocijām, ko varēja izjust dejojot.
Daudzi slavēja Beniju, sakot ka viņš ir lielisks tēvs, kā arī izteica komplimentus par viņa dejotprasmi un norādīja, ka Benijs savu talantu ir nodevis tālāk arī meitai.

Video var redzēt, ka viņi abi ir laimīgi, un šādas pozitīvās emocijas ātri pielīp. Kāda sieviete komentēja, ka ir noskatījusies video veselas 150 reizes, jo tas viņai uzlabo garastāvokli.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Leave a Comment