traģ**ks stāsts par meiteni, kura nogalināja sevi, mēģinot nobiedēt savu draugu

Kāda meitene nejauši ir nogalinājusi sevi, cenšoties izspēlēt joku ar savu draugu.

Abigaila Brauna, 26, bija devusies ballēties kopā ar savu draugu Džeimsu Brumu – viņa atgriezās mājās viena pati pēc nejauka strīda ar draugu. Kā ir rakstīts Nā*es aprakstā, sieviete, atgriezusies mājās, ir pakārusies, lai gan, visticamāk, ka viņas mērķis nebija sevi nogalināt.

Viņas māte Džeina Rovlenda, 50, saka, ka sieviete noteikti ir vēlējusies tikai sabiedēt savu draugu, lai viņš saprastu, cik ļoti nelaimīga viņa bija par notikušo strīdu.

Lasi vēl: Šīs meitenes traģ**kā pašnāvība ir brīdinājums visiem – gan bērniem, gan vecākiem!

Pēc trīs stundām, kurās draugs Abigailai ir ļāvis nomierināties, arī atgriezās mājās – tajā brīdī Abigaila jau bija bez samaņas. Sievietes māte saka, ka telefona zvanā Džeimss ir teicis: “Abigailas vairs nav. Mums bija muļķīgs strīds, viņa aizgāja uz mājām un pakārās. Viņa ir mirusi.”

Džeimss apgalvoja, ka strīds nebija nekas īpašs. Viņiem visa dzīve jau bija izplānota, tādēļ Abigaila noteikti nevēlētos tā rīkoties. Tajā vakarā abi bija pārāk daudz iedzēruši – viņa aizgāja mājās, domājot, ka Džeimss viņai sekos un atradīs viņu laicīgi, tomēr tā nenotika. Tieši šādu notikumu dēļ ir vērts padomāt par to, cik daudz alkohola tiek lietots, lai smadzenēs pēkšņi nenotiktu “klikšķis”, un tu neizdarītu pilnīgas muļķības, kas var maksāt tavu dzīvību.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment