Trīsdesmit veidi, kā piesaistīt to, par ko jūs sapņojat

Ticiet saviem sapņiem
Piesaistiet to, par ko sapņojat. Jo tieši jūsu sapņi var pārvērst dzīvi nebeidzamā brīnumā. Jums nešauboties jātic visam, kas jums vajadzīgs un ko jūs vēlaties.

Sekojiet savai intuīcijai
Jūs esat vienīgais, kam ir kontrole pār to, kas notiek jūsu prātā. Ja kaut kas izraisa jums labas sajūtas, to noteikti vajag izdarīt. Svarīgi ir ieklausīties iekšējā balsī. Jums ir jāzina un jābūt gatavam uz to, ka intuīcija jums palīdzēs.

Vīrišķīgi sekojiet savai sirdij
Piesaistīšanas likums iedarbosies uz jūsu sirdi. Un tad, ja jūsu sirds centieni izraisa sirds sāpes, ir jāprot sagaidīt ciešanas ar vīrišķību. Drosme dod spēkus. Neļaujiet citiem vilkt sevi uz leju. Uzturieties tādu cilvēku sabiedrībā, kuri vēlas, lai jums viss izdotos un neaizmirstiet atbalstīt viņus.

Ieklausieties savos instinktos
Mēs vienmēr sakām, ka intuīcija dod pareizās norādes. Bet mūsu instinkti – tieši otrādi – var padarīt mūs vājus. Pievērsiet uzmanību šim “vājajam posmam” un atcerieties par to. Nepadodieties, saglabājiet tonusu!

Dāvājiet cilvēkiem labestību
Attiecieties pret citiem tā, kā jūs vēlaties, lai attiecas pret jums. Mēs visi esam dzirdējuši šo teicienu. Taču svarīgi ir to ne tikai zināt, bet arī sekot tam. Attiecieties pret citiem cilvēkiem ar labestību. Tas rada pasauli, kas piepildīta ar labvēlības karmu.

Ceļošana iedvesmo un paceļ jūs jaunā līmenī
Ceļojums ir viens no spēcīgākajiem dzīves izmaiņu aktivizētājiem. Katru reizi, kad ceļojat, jūs redzat jaunas vietas, citus cilvēkus, jūtat jaunas perspektīvas. Un tas viss ir lieliska “degviela” mūsu “mehānismam”, kas maina dzīvi.

Atrodiet laiku, lai darītu to, kas jums patīk
Piesaistīšanas likums nosaka, ka mēs piesaistām to, ko vēlamies. Jūs gribat, lai būtu vairāk laika, lai darītu to, kas jums patīk visvairāk? Ja tas tā ir, nesakiet “tas nav iespējams”, bet sākumā cenšaties atrast vismaz 10 minūtes. Parādiet savus centienus.

Esiet patiesi ar visiem
Esiet pats. Neviens nemīl neīstas personības. Esiet īsts, esiet godīgs, esiet labsirdīgs, protiet atzīt kļūdas.

Nepraktizējiet liekulību
Parādiet citiem, ka varat izdarīt kaut ko, ko var paveikt arī jums apkārt esošie cilvēki. Ja jūs gribat piesaistīt labo, tad arī pašiem jābūt labā avotam.

Atcerieties, ka jūsu iztēle ir ļoti spēcīga
Iztēlojieties, ka jūsu sapņi piepildās. Piesaistīšanas likums iedarbojas uz visu, ko jūs vēlaties pārvērst par realitāti. Ja jūs vienmēr domājiet par savu sapni un iztēlojieties to, jūs veicināsiet tās piepildīšanos.

Aizraujaties ar to, kas jūs interesē
Izrādiet entuziasmu, lai uzzinātu, kas jūs interesē. Ja jūs patiešām esat ar kaut ko aizrāvies, jums par to ir jāuzzina iespējami vairāk.

Aizmirstiet par neveiksmēm
Nevajag domāt par neveiksmēm. Koncentrējaties uz panākumiem un laimi.

Atcerieties: raizēm, stresam un bailēm nav nozīmes
Aizmirstiet par bailēm. Ja mēs koncentrējamies uz satraukuma, stresa un baiļu likvidēšanu, mūsu dzīve būs laimīgāka. Nezināmais biedē, bet sirds gaida, lai dzīvi piepildītu piedzīvojumi.

Atzīstiet, ka viss notiek zināma iemesla dēļ
Sakāvēm un zaudējumiem arī ir sava loma. Dzīve dažkārt mūs ved pa ļoti noslēpumainu, bet savā veidā skaistu ceļu.

Esiet godīgi, jo meli ir bezjēdzīgi
Ja jūs vēlaties piesaistīt dzīvē kaut ko patiesu, vienmēr sakiet patiesību un jums nekad nevajadzēs neko slēpt. Ja jums par kaut ko ir kauns, atzīstiet to. Nekad nevienu nevainojiet par nepareizu rīcību. Kontrolējiet savus aizvainojumus un mācieties atrast savas kļūdas.

Dzīvojiet tā, it kā katra diena būtu brīnums
Dzīvojiet tā, it kā jūsu sapņi piepildās katru dienu. Dzīvojiet tā, it kā rītdienas nebūtu. Un ap jums sāks notikt brīnumi. Alberts Enšteins ir teicis: “Ir divi veidi, kā dzīvot. Pirmais – it kā nekādi brīnumi nepastāv, bet otrais – it kā visur ir vieni vienīgi brīnumi”.

Esiet atvērti
Lai piesaistītu to, ko vēlaties, jums jābūt atvērtam prātam. Ja jūsu prāts ir atvērts, jūs varat iegūt vairākus redzes viedokļus par lietu būtību.

Neļaujiet skolai traucēt jūsu izglītošanos
Tā reiz ir teicis kāds ievērojams profesors. Citiem vārdiem, skola nav vienīgā vieta, kur cilvēki iegūst izglītību. Jūs daudz ko varat uzzināt no citiem avotiem un personīgās pieredzes.

Mācieties no visiem
Mums ir jāmācās ne tikai no personīgās pieredzes. Daudz ko var uzzināt no citiem. Mums visiem ir kaut kas, ko ir vērts pamācīties. Tas liecina, ka kopā mēs esam spējīgi uz kaut ko vairāk.

Lasi vēl: Gribi būt veiksmīgs? Tad pirms gulētiešanas jāsāk darīt ŠĪS lietas!

Protiet pamanīt labāko cilvēkos
Ja mēs redzam labāko citos, viņi, visticamāk, ieraudzīs labāko mūsos. Tas arī ir piesaistīšanas likums. Sākat ar mazumiņu – dodiet kādam “nevainības prezumpciju”. Ja cilvēks pārstāj likt jums vilties, tas nozīmē, ka arī jūs viņa acīs esat kļuvis labāks.

Ticiet pārpilnībai un brīvībai
Līdzās brīvībai atnāk arī pārpilnība. Sasniedzot brīvību (runa nav par naudu), jūs varēsiet darīt visu, ko gribat. Atļaujiet sev būt laimīgam un palīdzēt citiem. Atbrīvošanās ienes dzīvē pārpilnību.

Koncentrējieties uz vēlmēm
Piesaistiet to, kas jums vajadzīgs, un jūsu vēlmes nesīs augļus. Vajadzības atnāk palēnām. Noteiktajā stundā.

Nefokusējaties uz to, ka par naudu var nopirkt laimi
Par naudu mēs pērkam materiālas lietas. Bet prieku un mīlestību par naudu nenopirksi. Par naudu nenopirksi arī panākumus. Par naudu neviens jums nepārdos brīnišķīgus sapņus vai dzīves mērķi. Vēl vairāk – atdodot kādam pēdējo eiro, jūs varat pilnībā mainīt viņa dzīvi. Bet jūsējā mainīsies cita iemesla dēļ.

Atcerieties, ka vienmēr ir iespējas pilnveidoties
Neviens šajā pasaulē nav pilnīgs. Jūs nevarat piedzimt par brīnumbērnu vai ar talantu, ar kādu jūs pašlaik gribētu būt apveltīts. Taču jūs varat pilnveidoties. Kāpēc gan neiegūt zināšanas par visu, kas jūs interesē, bet pēc tam uzlabot to, kas izrādīsies vissvarīgākais?

Nepadodieties
Nepadodieties! Nekur, nekad un nekādos apstākļos!

Esiet pacietīgi
Pacietība ir patiesa vērtība. Visi sapņo par savu mērķu sasniegšanu straujā tempā, taču visbiežāk ir vajadzīga pacietība, lai noietu visu ceļu.

Iedvesmojiet citus
Centieties iedvesmot citus. Jūsu ambīcijas un entuziasms var lieliski motivēt apkārtējos. Parādiet cilvēkiem, ka mūsu dzīve ir liels ceļojums. Pateicoties mūsu iztēlei, sapņi var atrasties zem kontroles. Taču tieši mēs varam dot tiem brīvību, un tad tie sāks piepildīties!

Avots: happyphilosophy.ru

1-85

Leave a Comment