Kā izmantot sīpolus: Ieliec sīpola gabaliņu ausī u.c. metodes

Kā izmantot sīpolus

Kā izmantot sīpolus Vese***ai un skaistumam? Šajā rakstā atbildes un metodes! Mūsu mammas un vecmammas lieliski zin, ka nav labāku zāļu par dabas līdzekļiem.

Tie ne tikai palīdz jums atbrīvoties no kaitēm, bet arī nenodara kaitējumu jūsu organismam, kā to dara medikamenti.

Viens no tādiem brīnumlīdzekļiem ir visparastākais sīpols. Tas spēj izārstēt pat hroniskas Sli**bas un to mēs tūlīt jums pierādīsim.

 

1. Kā izmantot sīpolus : Sīpols nodzen temperatūru

Šis ir lielisks variants bērniem.Ja tavai atvasei ir augsta temperatūra, sagriez sīpolu gredzenos un samērcē ābolu etiķī. Pēc tam sīpolu šķēles liec pie pēdām zeķēs un ieliec sīpolu gabaliņus ausīs. Augstā temperatūra no šādām zālēm drīz vien pazudīs.

Lasi arī: Sīpoli Vese***ai: lūk kāpēc tas ir jālieto uzturā un pret ko tas palīdz

2. Labākais infekciju iznīcinātājs.

Lai varētu iznīdēt infekciju, jums vajadzēs pagatavot sīpolu pastu. Tam tev vajadzēs uzvārīt pienu un uzliet to virsū biezai baltmaizes rikai un uzrīvēt pa virsu sīpolu. Samīci maizi ar pienu un sīpolu līdz izveidojas viendabīga masa. Kad pasta ir gatava, tad vien atliek nodezinficēt iekaisušo vietu un pielikt tai sīpolu pastu un nostiprināt ar pārsēju. Pārsēju turiet 2-2.5 stundas. Procedūru atkārtojiet līdz infekcija nebūs pilnībā izzudusi.

 

3. Kā izmantot sīpolus : Spēj apturēt asiņošanu.

Sīpols tev palīdzēs pie nelieliem iegriezumiem un nobrāzumiem.Ja tā ir sagadījies un esi iegriezis pirkstā, pieliec brūcei marli,kurā ietīti daži sīpola gabali. Pat nepaspēsi aci pamirkšķināt kā asiņošana būs apturēta. Lai griezuma vieta ātrāk sadzītu, atkārto šo procedūru vēl dažas reizes.

4. Pirmā palīdzība pēc apdegumiem.

Ir grūti noticēt, bet visparastākais sīpols ir labākais līdzeklis pēc saules apdegumiem un ne tikai. Tev tikai vajadzēs pāris šķēlītes pielikt skartajai vietai un paturēt 2 minūtes. Bet, ja vēl pēc tam jūs uzliksiet olas baltumu, tad sāpes pāries un rēta nepaliks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment