Tumšie loki zem acīm jūs nomāc? Lūk vienkāršākais risinājums!

 

Sveiki! Vēlamies jums teikt tikai to, ka nav nepieciešams meklēt daudz un dažādus brīnumlīdzekļus, kuri mūsdienās maksā lielu naudu, lai atbrīvotos no tumšajiem lokiem zem acīm, kas noteikti daudziem ir problemātiskā zona uz sejas.

Vēlaties doties uz kādu pasākumu, ballīti vai vienkārši izklaidēties ar draugiem, bet ir jālieto daudz dažādu līdzekļu sejas ādas uzlabošanai? Iesakām pamēģināt dažas ļoti vienkāršas un mājās iegūstamas vielas, kas tiešām sniedz labus rezultātus.

 

Mandeļu eļļa-  Pilnīgi dabiska viela,kas ir ļoti noderīga jūsu acīm un ādai ap tām. Eļļa padara jūsu problemātisko zonu zem acīm gaišāku. Mandeļu eļļas kombinācija ar E vitamīnu noņems tumšos lokus zem acīm ātri un efektīvi bez nekādam liekām procedūrām.

Gurķis- Tam piemīt arī balinošais efekts, kas padarīs  tumšos lokus gaišākus kā arī savelkošais efekts, kas atbrīvos jūs no ‘’maisiņiem’’ zem acīm.

Zaļš kartupelis-  tas satur daudz dabīgas gaišinošās īpašības. Tie spēj noņemt piepampumu un tumšos lokus zem acīm.

Rožūdens- tas spēj atjaunināt ādu un noņem lokus zem acīm, kā arī nomierina ādu. Turklāt šis ūdens darbojas  kā toniks ādai.

Tomāti-   auglis,kuru mēs izmantojam kā gardu dārzeni patiesībā ir ļoti spēcīgs. Tas spēj ļoti efektīgi padarīt ādu gaišāku un noņem zilumus.

Lasi arī: Viņa vēlējās atbrīvoties no tumšajiem lokiem zem acīm – tas, kā tas notiek, ir ļoti dīvaini!

Iesakām  pamēģināt šīs iespējas, varbūt  atradīsiet sev tīkamāko līdzekli kā padarīt  acis izteiksmīgākas un atbrīvosieties no nepilnībām.

AVOTS

 

COMMENTS

Leave a Comment