Jūras sāls vannai: tā lietošana, lai iegūtu labu efektu Vese***ai un skaistumam

Jūras sāls vannai
Mājas apstākļos uzlabot veselību palīdz jūras sāls vannai. Jūras sāli iesaka balsta un kustību aparāta slimību, muskuļu sāpju, osteohondrozes gadījumos.

Sāls vannas lieliski iedarbojas uz nervu sistēmu, tās atslābina un vienlaikus arī atjaunina spēkus. Bez atveseļojošā efekta ne mazāk svarīgi arī tas, ka pēc sāls vannām un citām sāls procedūrām āda kļūst tvirta, veselīga un jaunāka.

Lasi vēl: Burvīgas citrusaugļu vannas. Tās noteikti jāizbauda!

 

Vannu sagatavo kā parasti: ķermenim patīkami siltā ūdenī (35–37 ºC) izšķīdina 300–500 g jūrassāls un mierīgi paguļ tajā 10–20 minūtes. Peldes rīko ik pēc dienas, kurss – viens mēnesis.

Kā pareizi izmantot sāls vannas, lai sasniegtu maksimālo efektu? Ūdensprocedūras jāsāk ar ādas attīrīšanu, izmantojot skrubi. Sāls koncentrācija vienai vannai var būt no 100 g līdz 1 kg. Bet kosmētiskajiem vai ārstnieciskās profilakses mērķiem vienai vannai ņem ne vairāk kā 300 g sāls. Sālsūdens sniegtais efekts būs jūtams jau pēc 2–3 procedūrām: ne stresu, ne spazmu, tikai svaigums un teicams izskats.

 

Jūras sāls vannai: temperatūras režīms

Relaksācijai un kosmētiskajam efektam jāizvēlas sev tīkamākais sāls vannas temperatūras režīms.

 

Neitrālais (35–37 ºC)

Uzlabo vielmaiņas procesus audos, regulē centrālās nervu sistēmas darbību, pazemina arteriālo spiedienu un muskuļu tonusu. Papildus – noņem psiholoģisko šoku (vannu sagatavo 2 stundas pirms miega), novērš smeldzošās sāpes un lauzošās sajūtas locītavās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment