Uzpeldējis traks video, kurā Brocēnu bāreņtiesa ar policiju cenšas atņemt bērnu

1

Pamatīgs tracis sociālajos tīklos sacelts ap kādu gadījumu Brocēnos, pēc kādas Draugiem.lv lietotājas Ivijas publikācijas. Viņa izklāstīja savu redzējumu par Brocēnu bāriņtiesas rīcību pēc tam, kad skolotāja bērnam, kurš spēlē hokeju, ieraudzījusi zilumu.

Publikācijas autore apgalvo, ka trauma gūta spēlējot hokeju. Tomēr, šis zilums bijis iemesls visam tracim, kas notika tālāk – izsaukta bāreņtiesa un tā centusies bērnu atņemt. Konfrontācija ir uzfilmēta arī video. Mēs publicējam visu Ivijas publicēto tekstu burts burtā. Brocēnu bāreņtiesas viedoklis šajā jautājumā pagaidām nav zināms.

Lai lasītu tekstu un redzētu konflikta VIDEO, šķir otru lapu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mārīte</cite>

    Oh tā vēl nav vardarbība. Jelgavas bāreņtiesas priekšēdētāja Turčinska iet pāri līķiem. Jelgavā nebūt nav jābūt dzērājai, bez darba vai citādi nolaidīgai sievietei , lai atņemtu bērnus. Pietiek ar vardarbīgu vīru un centieniem no varmākas aizbēgt. Šajās iestādēs nestrādā sievietes bet izcilas maitas, pērkamas maitas.

  • <cite class="fn">mārča</cite>

    Par bāriņtiesu Latvijā katru dienu dzirdami un lasāmi visādi nejēdzīgi gadījumi, vai tiešām NEVIENS un NEKO netaisās mainīt?

  • <cite class="fn">ome</cite>

    murgs,murga galā.Hokeju spēlējot jāliek apkārt putuplasts…..priekš bāriņtiesas.Tēvam uz bērniem nav teikšanas mūsu valstī.Vai dzeguzēm ir?Bāriņtiesām!!!??? Jāsmejas…tāda pati kā valdība mūsu valsti.Labā roka nezin ko dara kreisā.Kas tie par likumiem vai debiliem darbiniekiem,ka visu priekšā var tā traumēt bērnus?

  • <cite class="fn">Lenny</cite>

    Iesaku ģimenei steidzami nolīgt juristu un sākt rakstīt sūdzības visām iespējamām iestādēm, sākot jau ar bāriņtiesas darbiniecies ētikas normu ievērošanas izskatīšanu, kompetenci un atbilstību amatam. Šitāda situācija ir vienkārši nepieļaujama.

    • <cite class="fn">Anna</cite>

      Diezvai viss ir tā,kā to pasniedz raksta autore….

      • <cite class="fn">NOVĒROTĀJS</cite>

        Paklau , bērns bija aizvests pie ārsta, bija sledziens, tas zilums ir vecs!, Tas viss fars, ko sacelat ar bērna māti un barintiesu, jums bez sekām nepaliks, Lai mate pastasta par saviem laulibas parkapumiem un veiktajiem 2 ABORTIEM!!!

        • <cite class="fn">Anna</cite>

          Nu ja bērna tēvs spējīgs regulāri pacelt roku pret bērna māti,un piedevām skolā-kur redz arī citi bērni,tad atliek secināt ka šim cilvēkam nekas nav svēts….un no tādiem var sagaidīt visu….,vienkāŗši tagad ir savārītas ziepes ,un kaut kā taču jācenšas sevi attaisnot,nomelnojot otru.Bērna māte ir ļoti zolīda,visnotaļ sirsnīga,mīļa un jauka,strādā vairākos darbos un kāds vēl alkahols-Jūs domājat vispār ko runājat???

          • <cite class="fn">ringo</cite>

            Ko muldi! Te viss ir skaidrāks par skaidru! Slānīt tik to māti – alkašnieci vajag!

      • <cite class="fn">NOVĒROTĀJS</cite>

        UN par kādām sāpem iet runa, ? loti kau kada nejausa likumsakaribair notikusi, mate vērsas tiesā ar prasibam pret tēvu 3 februāri, iesniegti visi papiri, kur ka trešās personas pieaicinatas barintiesas, tad 4, un 5 februāri sie bez pamatojuma parmetumi un farss skolā, tad peksni 17.02 sede barintiesa, un tad 18 tiesa ar mati, neliekas viss saistits? jums domat vajag ar galvu pirms sakat melot!!! zemiski!!!!

  • <cite class="fn">A.</cite>

    Šādu sieviešu vienīgā motivācija, mēģinot atgūt pamestos bērnus, diemžēl, ir tikai nauda. Ja strādā, tad iegūstot oficiālu apgādību, tiek dabūti nodokļu atvieglojumi, paaugstināts neapliekamais minimums un ja ar algu vai pabalstiem trūcīgo statusu nedod, bet, ja ģimenē ir divi cilvēki, tad, iespējams, iztikas minimums uz vienu personu nesasniedz attiecīgo summu un trūcīgas ģimenes statuss rokā, iespējas pieteikties visādām atbalsta programmām un, protams, vairāk naudas alkoholam! Vareni, ka bāriņtiesa šo shēmu atbalsta un veicina alkoholismu reģionos, veicina nelaimīgo bērnu īpatsvaru valstī.

  • <cite class="fn">V.</cite>

    Uzskatu,ka atbildiba janes ari skolotajai,kura so lietu uzsaka,bet darbiniecei no Barentiesas vispar vajadzetu pameklet citu nodarbosanos…Paslaik musu valsti ar berniem notiek ka ar lellem,sodien iedosu Tev paspeleties,bet rit atnemsu un atdosu kadam citam,kurs man labak patiks…Varbut tomer vairak uzmanibas pieverst pasiem vecakiem(saja gadijuma matei)un soc dienestam isti pastradat ar vinu,varbut tas butu vairak verts neka bernus metat no viena pie otra…

Leave a Comment