Vai atceries aģenti 99 no seriāla “Ķeriet Smārtu”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

Vai arī tu bijis viens no tiem, kurš savulaik skatījās retro komēdijseriālu “Ķeriet Smārtu” (“Get Smart”)? Ja jā, tad tu pilnīgi noteikti atceries bezgala valdzinošo aģenti 99 un vēlies uzzināt, kā viņa pa šiem daudzajiem gadiem ir mainījusies!

Slepenā aģenta Maksvela Smārta jeb aģenta 86 partnere bija skaistā un gudrā aģente 99. Viņu atveidoja amerikāņu aktrise Barbara Feldone. Viņa gan vairāk darbojās teātrī, kā arī piestrādāja par modeli, taču plašāku atpazīstamību ieguva ar aģentes 99 lomu 60. gadu komēdijseriālā “Ķeriet Smārtu”, kas bija visnotaļ neraksturīga tam laikmetam, parādot ļoti spēcīgu karjeras sievieti. Feldone ir piedalījusies arī vēl dažos seriālos, kā arī filmās un šovos, taču mēs visi viņu atcerēsimies kā apburošo aģenti 99.

Pēdējā filma, kurā viņa piedalījās, tika uzņemta 2006. gadā. Šobrīd aktrisei ir 84 gadi. Viņas pirmā laulība ilga 9 gadus. 1968. gadā viņa apprecējās ar seriāla “Ķeriet Smārtu” producentu, un šī laulība ilga veselus 12 gadus. Pēc tam viņa pārcēlās atpakaļ uz Ņujorku, kur 2003. gadā sarakstīja grāmatu “Dzīvot vienai un mīlēt to” (“Living Alone and Loving it”).  Tā viņa kļuva par rakstnieci. Kopš seriāla “Ķeriet Smārtu” laikiem ir pagājuši ļoti daudzi gadi. Protams, ka Barbara ir manāmi novecojusi, taču tajā pašā laikā viņa līdz pat šodienai ir spējusi saglabāt savu šarmu, parādot to, ka sievietei ir tikai trīs vecumi: jaunība, otrā jaunība un mūžīgā jaunība!

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā aģentes 99 lomas atveidotāja izskatās tagad!

Leave a Comment