Vai atceries Karmenu no filmas “Spiegu bērni”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

spy-kids-series-netflix

Ja arī Tu savā bērnībā ne reizi vien esi noskatījies kādu no “Spiegu bērnu” (“Spy Kids”) filmām, tad Tu noteikti atceries arī šo drosmīgo bruneti – Karmenu Kortezu (Carmen Cortez), kuru atveidoja amerikāņu aktrise Aleksa Penavega (Alex PenaVega), kura nu jau ir krietni paaugusies!

Savas karjeras sākumā viņa piedalījās dažādos šovos un seriālos, taču plašu atpazīstamību viņa guva tieši ar Karmenas Kortezas lomu filmā “Spiegu bērnu”, kurā, protams, atveidoja vienu no spiegu bērniem. Filma visā pasaulē ieguva ļoti lielu popularitāti un tai sekoja vairākas citas “Spiegu bērnu” daļas, kurās Karmenas lomu vēl joprojām atveidoja Aleksa.

Tas viss notika tālajā 2001. gadā, kad Aleksa bija tikai 13 gadus jauna, kas nozīmē tikai vienu – viņa noteikti ir ievērojami paaugusies (lai gan auguma ziņā viņa ir tikai 1.55 m gara), respektīvi, no bērna kļuvusi par īstu sievieti, turklāt uz kādu brīdi arī par blondīni!

Tagad viņa ir 28 gadus veca, paspējusi jau apprecēties, izšķirties un vēlreiz apprecēties (cerams, ka šīm laulībām būs ilgāks mūžs), un kā sieviete viņa ir vienkārši apburoša ar to pašu mazliet ķecerīgo acu skatienu, kas redzams Karmenas Kortezas acīs – kas to būtu domājis, ka pa šiem gadiem viņa kļūs par tādu skaistuli, kas, starp citu, šobrīd ir gaidībās!

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā Karmenas Kortezas lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment