Vai atceries Malderu no seriāla “X-faili. Slepenās lietas”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

Mulder-the-x-files-25366434-1024-768

“X-faili” ir amerikāņu zinātniskās fantastikas seriāls, kurš televīzijas ekrānos pirmo reizi parādījās 1993. gadā – sākotnēji amerikāņu televīzijas kanālā FOX. 

Seriālā darbojas divi galvenie varoņi – Malders un Skallija. Viņi ir FIB slepenie aģenti, kuru darbības sfēra ir paranormālas lietas. Kopumā seriālam ir veselas deviņas sezonas (202 sērijas), kā arī pilnmetrāžas filma ar tādu pašu nosaukumu. Vēlāk seriāls atgriezās, iepazīstinot skatītājus arī ar otro filmu un 10.sezonu. 

Seriālā darbojas divi slepenie aģenti – Fokss Malders un Dana Skallija. Malders tic dažādām paranormālām parādībām, kamēr Skallija, kura ir mediķe, cenšas visam atrasts zinātnisku izskaidrojumu. Seriālā aģenti uzticas tikai viens otram un vēl dažiem atsevišķi atlasītiem cilvēkiem, šādā veidā varoņi nodibina tuvas attiecības, kas rezultējas platoniskā draudzībā, tomēr seriāla beigās pāraug arī romantiskās attiecībās.

Maldera lomu atveido aktieris Deivids Duhovnijs (David Duchovny). Malders ir FIB slepenais aģents, kurš tic dažādām paranormālām parādībām. Viņam ir fotogrāfiskā atmiņa un aģents ir arī daļēji daltoniķis. Kopā ar savu pārinieci Danu Skalliju viņš strādā ofisā, kur abi kopā cenšas atrisināt dažādas paranormālas lietas, kuras ir palikušas neatrisinātas. Malders tic tam, ka valdība slēpj citu būtņu klātbūtni Visumā un ka pastāv NLO. Viņam šīs lietas ir tik svarīgas, ka tās kļūst par Maldera svarīgāko dzīves sastāvdaļu.

Šķir lapu tālāk, lai redzētu, kā ir mainījies Malders!

Leave a Comment