Veca kundze izdzen no sēdvietas mammu ar bēbīti, jo viņa “negribot sēdēt blakus ķērcošam bērnam”

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Pamatīgu sašutuma vilni izraisījis kāds video no Lielbritānijas, kurā redzams, kā cienījama vecuma kundze izedzen no sēdvietas mammu ar bēbīti, vēsta DailyMail. 

Kundze bija neapmierināta, ka mamma neesot samaksājusi par pirmās klases biļeti, tāpēc viņai nepienākoties sēdvieta. Tiesa, par reisu atbildīgā dzelzceļa kompānija norādīja, ka bēbīša mamma bija iegādājusies priority klases biļeti, kas nozīmē, ka viņa drīkstēja sēdēt sēdvietā, ja vien kādu ārkārtas apstākļu ietekmē nav mainīts biļetes statuss. Priority sēdvietas domātas invalīdiem, vecāka gadagājuma cilvēkiem un māmiņām ar bērniem.

Kundze tukšo krēslu, kurā gribēja sēdēt mamma ar bēbīti, izmantoja, lai tur novietotu savu somu. Video dzirdams, kā sieviete kundzei saka: “Es taču jums pieklājīgi palūdzu, lai jūs somu noliekat uz grīdas, vai arī piedāvāju jums to uzcelt bagāžas nodalījumā! Es nesu mazuli un jums ir jāciena mani!” Uz to kundz atbildēja: “Bet jums ir jāciena vecāki cilvēki  un tie kas rāda priekšzīmi. Šeit cilvēki ir samaksājuši par to, lai sēdētu vagonā”! Uz to bērniņa mamma saka, ka viņa ir samaksājusi naudu par biļeti, bet vecā kundze ar to nebija mierā, norādot, ka viņai rokā nav pirmās klases biļete!

Lasi vēl: Bekhemu pāra 190 miljonus vērtā jaunā villa ir neiedomājama – neticēsi, cik tajā ir telpu!

Mamma atkal cenšas kundzei ieskaidrot, ka šis krēsls ir rezervēts priority pašažieriem, kuri nav spējīgi stāvēt kājās. Vecās kundzes atbilde uz to bija: “Es nevēlos sev blakus raudošu bērnu”! Mamma gan atbildi parādā nepalika: “Viņš neraud. Viņš šobrīd uzvedās labāk nekā jūs”!

Tad diskusijā iesaistās vairāki apkārtesošie. Daudzi piekrīt, ka mammai nav pirmās klases biļete, bet video autors nostājas mammas pusē! Vecākā sieviete arvien turpina pretoties, pateikdama, ka mazulim “ir smirdīgas iesnas”! 

Galu galā kāds pasāzieris, kurš atradās tālāk vagonā, piedāvāja mazuļa mammai savu vietu, uz ko mamma priecīga laipni pateicās. Fonā dzirdami aplausi.

Šo video sociālajā tīklā Facebook noskatījušies jau vairāk nekā 250 tūkstoši cilvēku.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment