Vecāki nevarēja atļauties zirgu, tādēļ tā vietā nopirka ŠO! Smieklīgi un apbrīnojami reizē!

Tajā ir kaut kas maģisks – ir interesanti vērot, kā govs lec pāri šķēršļiem.

Hanna pastāsta par draudzības pirmsākumiem: “Tobrīd Lillā bija tikai sešus mēnešus veca, un es vēl biju sīkaļa.

Mans brālis izaicināja mani, jājot uz govs muguras, pārlēkt pāri dažādiem šķēršļiem. Ņemot vērā, ka govij nekas pret to nebija iebilstams, mēs turpinājām meklēt jaunus šķēršļus. Pirms tam divas reizes esmu bijusi ponija mugurā un vienu reizi aitas.”

2

Vietējie iedzīvotāji bieži vien var vērot, kā Hanna un Lillā kopīgi pavada laiku. Hannai izdevās iemācīt govij, kā lēkt pāri šķēršļiem, lai gan tā šajā jomā nebūt nav tik spējīga kā zirgs vai ponijs, tai lieliski padodas sarežģīto elementu izpilde.

Ja Lillā ir labs garastāvoklis, tā spēj pārlēkt pat 1,4 metrus augstiem šķēršļiem.

Hanna skaidro: “Viņa ir govs, un es negaidu, ka tā spēs skriet kā zirgs. Bez pielabināšanas viņa vispār neko nedarītu, jo govis pēc dabas ir ļoti mierīgas.”

Lasi vēl: Meitenes, dāvana jums! Seksīgie franču fermeri atkal izģērbjas kalendāram

Lillā ne tik ļoti tīk lēkšana pāri šķēršļiem vai skriešana lejā pa nogāzēm, tai pie sirds iet lēnas pastaigas un peldes upē. Lai arī šad tad Lillā tīk palēkāt.

“Kad Lillā bija maziņa, tā bieži izlēca ārā no lopu aploka, tādēļ domāju, ka tai šad tad patīk palēkāt. Sākumā iemācīju tai kāpt pāri baļķiem, lēnām palielinot šķēršļu augstumu,” Hanna piemetina. “Seglu izmantošana govij būtu par traku, tādēļ es jāju bez tiem.”

https://www.youtube.com/watch?v=JNrJM2ASVVs

Par spīti tam, ka Hanna ar Lillā nepiedalās sacensībās, viņas drīz tiks rādītas kādā TV pārraidē.

Interesanti, ka pirms diviem gadiem Hannai uzdāvināja zirgu. To sauc Semija. Tomēr Hanna apgalvo, ka viņai labāk patīk jāt uz uzticamās govs muguras – galu galā, viņas uzauga kopā.

Viņa ir īpaša,” piemetina Hanna.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment