Veiksmīgas ikdienas atslēga- nedarāmo lietu saraksts

to do list NOT 2

 

Lietas, ko mēs lielākoties ieraktām darāmo lietu sarakstā, nav steidzamas, tieši tāpēc mēs bieži tās atceļam, un to vietā darām kaut ko, ko mēs varētu nedarīt un ka savā zina ir laika izniekošana. Diemžēl tā dzīvē ir iekārtots, ka visu mēs nevaram paspēt, taču svarīgi ir izvērtēt prioritātes un būt mazliet egoistiskam un veltīt sev nedaudz vairāk laika, lai darāmo lietu saraksts saruktu. Taču bieži vien to ir grūti izdarīt, tāpēc ir atklāts jauns noslēpums, kā ar to vieglāk tikt galā.
Mēs tik daudz bezjēdzīgi un nevajadzīgi tērējam savu laiku, piemēram, vienkārši sēžot Facebook vai kādā citā lietotnē un it kā aiz garlaicības skatāmies vai nav, kas interesants, lai gan darāma ir vairāk nekā vajag.

 

 

 

Tāpēc Kodijs Macleins ir sācis dalīties ar savu ģeniālo iedeju, par kuru pavisam noteikti lielākā daļa cilvēku visā pasaulē nebija iedomājušies.

Darāmo lietu saraksta vietā sastādi sarakstu, kur sarakstītas ir visas tās lietas, kuras tev NEVAJADZĒTU darīt. Tas palīdzēs saplānot laku un vairāk laika veltīt sev un saviem hobijiem vai mērķu sasniegšanai.

Piemēram, daļa no Kodija nedarāmo lietu saraksta

  • Neatvērt un bezjēdzīgi neskatīties Facebook katru rītu, kad pieceļos
  • Meklēt jaunus fona attēlus, kas spētu mani motivēt
  • Izveidot mūzikas sarakstu, kas palīdzētu darbu veikt produktīvāk, tā vietā, lai darītu, ko patiešam produktīvu
  • Doties pusdienās vai iedzert kafiju ar cilvēkiem, kuru sabiedrībā es nejutos ērti un patīkami

Vai tu jau izdomāji, ko rakstīt savā nedarāmo lietu sarakstā, lai izmantotu laiku lietderīgāk un beidzot darītu lietas, kurām pirms tam nebija laika?

Leave a Comment