Kā paātrināt vielmaiņu: Vēlies uzlabot metabolismu? Pagatavo sev šo dzērienu!

Kā paātrināt vielmaiņu

Kā paātrināt vielmaiņu: Ja vēlies ātrāk atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, dzer šo dzērienu, kas palīdzēs paātrināt tavu vielmaiņu un iegūt vēlamās ķermeņa aprises!

Recepte ir pavisam vienkārša, lēta un, galvenais, viegli pagatavojama! Tomēr, paralēli, lietojot šo dzērienu, jāņem vērā arī citi faktori.

Piemēram, galvas smadzenēs atrodas sāta un izsalkuma centri, kas nepārtraukti tiek aktivizēti un sadarbojas. Cīnoties ar liekajiem kilogramiem, ļoti daudz atkarīgs no mērķa, motivācijas zaudēt svaru.

Lai pārmāktu izsalkuma centra raidītos signālus, gribai jābūt patiešām spēcīgai. Tādēļ vēlams ik pa brīdim pārtraukt svara mazināšanu, piemēram, zaudējot 5 kg, un kādu laiku sasniegto rezultātu noturēt nemainīgu. Tas atslēgs aizsargreakcijas smadzenēs un ļaus organismam piemēroties jaunajam svaram.

Lasi arī: Kā iekustināt vielmaiņu: Trīs unikālas receptes, kas palīdzēs uzlabot metabolismu

Uzturā pamazām jāpalielina dārzeņu īpatsvars, jo tajos ir daudz šķiedrvielu un maz kaloriju. Tas pieradinās organismu pie tā, ka pārtika, lai to izmantotu, ir jāpārstrādā. Ja ikdienā paredzama lielāka fiziskā slodze un vajadzēs vairāk spēka, jālieto produkti, kuros ir daudz olbaltumvielu: gaļa, zivis, olas, piena produkti, zirņi, pupas. Ja plānots izbraukums ar velosipēdiem, būs vajadzīgi ogļhidrāti, tātad ēdienkartē jāiekļauj rīsi un makaroni. Strādājot birojā – dārzeņi, kas nesatur liekas kalorijas

 

Un tomēr, paliekot pie receptes!

Kā paātrināt vielmaiņu: Sastāvdaļas:

1 ābols
1 kanēļa nūjiņa
1.5 l ūdens

Pagatavošana:

1. Ābolu plāni sagrieziet, labāk ņemiet aromātiskas šķirnes ābolu.
2. Kanēļa nūjiņu ieliekat traukā un apberiet ar ābolu šķēlītēm, aplejiet ar ūdeni un ieliekat ledusskapī uz 2 stundām.

Tas viss ir jāizdzer dienas laikā.

 

Jums varētu arī interesēt materiāls par Tautas līdzekļiem vielmaiņas uzlabošanai – receptes un idejas! Vielmaiņas traucējumus var dēvēt par īstu mūsdienu sērgu. Par laimi, ir daudzi  tautas līdzekļi un receptes vielmaiņas uzlabošanai, kas var efektīvi palīdzēt normalizēt ķermeņa darbību!

SPIED ŠEIT, lai lasītu rakstu

 

Leave a Comment