Vērtējam Zodiaka zīmes: kāda iespēja, ka viņš slepus plāno Slep**vību?

10. vieta SVARI

Svari ir diezgan metodiski un sabalansēti, tādēļ reti kad pieļauj impulsīvus lēmumus. Pirms rikošanās Svari vienmēr apsver visus par un pret, viņiem ir jāizvērtē katra iespēja pirms rīkošanās. Impulsīva Slep**vība? Tas nav Svaru garā.

9. vieta VĒRSIS

Viņam svarīga ir efektivitāte un struktūra. Vērši vēlas, lai lietas vienmēr notiek labākajā iespējamajā veidā. Lai gan Vērsis, iespējams, spētu kādu nogalināt, ja viņš to ļoti vēlētos, tas nav kaut kas, kas notiktu spontāni. Vērsim vajadzētu zināt, ka tas tiešām ir labākais lēmums, un tad viņš varētu nosvērties par šādu soli.

8. vieta MEŽĀZIS

Ja Mežāzim nāktos nogalināt, viņš darītu visu iespējamo, lai nekad netiktu pieķerts. Spontāna Slep**vība neietver nekādu plānošanu un precizitāti, tādēļ to gan Mežāzis nedarītu. Ja viņam tomēr kaut kad sanāktu kādu nogalināt pēkšņi, tad viņš pēc tam būtu pats uz sevi ļoti dusmīgs, ka nav bijis spējīgs savaldīties.

7. vieta LAUVA

Skaļā, nedaudz dīvainā un uz dramatismu nosliektā Lauva dažkārt varētu “parauties” uz momentu, kas novestu pie Slep**vības. Tomēr, runājot par Lauvu, viņai noteikti būtu vajadzīga uzmanība par to, ko viņa ir izdarījusi, tādēļ Lauva, visticamāk, varētu būt sērijveida Slep**va, nevis vienkārši nopūlēties ar kāda viena cilvēka nogalināšanu.

6. vieta STRĒLNIEKS

Ja gribi kādu impulsīvu lēmumu pieņēmēju, tālāk par Strēlnieku nevajag skatīties. Viņš dzīvo pēc moto “labāk ir lūgt piedošanu, nevis prasīt atļauju”. Tā kā Strēlnieks būtu spējīgs uz Slep**vību, kuru vēlāk diezgan nožēlos.

Lasi vēl: Kaķi sajūt cilvēka drīzo nāvi. Divas versijas un stāsts par kādu runci

5. vieta JAUNAVA

Ja Jaunava tiks izaicināta, viņa būs spējīga cīnīties pretī un sevi aizstāvēt. Šī aizstāvēšanās var būt pietiekami spēcīga, lai tā nonāktu līdz Slep**vībai. Pēc tam, kad šie emociju uzliesmojumi būtu beigušies, Jaunava noteikti izdomātu, kā izkļūt no situācijas.

4. vieta ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir ļoti neparedzams, tādēļ tu nekad nevari zināt, kuru viņa pusi tu izaicini. Vai nu tā būs jautrā vai arī tumšā puse, kas nav pārāk iepriecinoša. Nepareizajā dienā un nepareizajā laikā šī tumšā puse var izdarīt briesmu lietas, kas varētu nozīmēt, ka tā ir tava pēdējā diena.

3. vieta AUNS

Temperaments, temperaments, temperaments. Emociju izvirduma brīdī Auns var sastrādāt gandrīz jebko. Auns 100% ir spējīgs uz Slep**vību, tādēļ labāk ir nebūt viņa ienaidniekam.

2. vieta SKORPIONS

Skorpions īsti netic atbildībai. Ja Skorpions izdarītu Slep**vību, viņš vainu noveltu uz apstākļiem un to, ka viņš nav bijis spējīgs sevi kontrolēt. Tādēļ atceries, ka brutāla Slep**vība noteikti nemaz nav bijusi viņa vaina (vismaz viņš centīsies tevi par to pārliecināt).

1. vieta DVĪŅI

Nav citas zīmes, kuru būtu tik grūti paredzēt. Lai arī kādā noskaņojumā vai dzīves posmā būtu Dvīņi, tu nekad nebūsi gaidījis to, ko viņi varētu izdarīt. Un ja godīgi – deviņās no desmit reizēm arī paši Dvīņi nebūs to gaidījuši.

Avots: thoughtcatalog.com

Leave a Comment