Uzmetušās pumpas? Atkarībā no vietas kur tās parādījušās daudz var pateikt par veselību

untitled

Pinnes neuzmetas tāpat vien – katrai pinnei konkrētajā vietā ir savs izskaidrojums.

Pinnes parasti liecina par aktīvu tauku dziedzeru darbību, tādēļ tad, kad vēl esam jauni, tā šķiet pilnīgi normāla parādība – kā nekā gan jau arī tavās pamatskolas bildēs vari lepoties ar ļoti izteiksmīgām pumpām uz sejas.

 

Tomēr, kad esi vecāks, pinnes vairs nav tik pašsaprotamas – tās noteikti liecina par kādu Vese***as problēmu, kam vajadzētu pievērst īpašu uzmanību.

 

untitled

Pirmā zona – zods un kakls. Ja tev ir pinnes šajā zonā, tas var liecināt par pārlieku lielu stresu, ar adrenalīnu saistītām problēmām vai arī pārāk lielu saldo dzērienu uzņemšanas daudzumu.

Otrā un trešā zona – pleci. Pinnes šajā zonā liecina par stresu, kas atstāj negatīvu iespaidu uz imūnsistēmu. Apstājies, ieelpo un baudi savu dzīvi.

Ceturtā zona  – parasti liecina par to, ka ir problēmas ar gremošanas sistēmu vai arī ka tev ir neveselīga diēta. Maini savu diētu, un pinnes pazudīs.

Piektā un sestā zona – pinnes šajā zonā liecina par nepietiekamu vitamīnu daudzumu organismā. Pamēģini savai diētai pievienot vairāk augļu un dārzeņu.

Septītā zona – vēders. Pinnes ir paaugstināta cukura līmeņa liecinieks. Centies neēst tik daudz rafinēta cukura un maizes, tā vietā izvēlies augļus un dārzeņus.

Astotā zona – personīgā higiēna. Lai arī pinnes šeit liecina par personīgās higiēnas problēmām, dažkārt tas var būt pat daudz nopietnāk, un var būt saistība ar seksuāli transmisīvām slimībām, it īpaši, ja šajā zonā rodas arī nieze. Ātri pie ārsta!

Devītā un desmitā zona – alerģijas un problēmas ar ādu. Pinnes šajā zonā liecina par alerģiju pret kosmētiku un detergentiem. Uz kājas lejasdaļas rodas pumpas skūšanās dēļ, tādēļ par šo zonu satraukties nevajag.

Lasi arī: Veids kā tikt vaļā no rētām, ko atstājušas pumpas

Vienpadsmitā un divpadsmitā zona – gremošanas un nervu sistēma. Tu uzņem pārāk daudz kaloriju. Tāpat tā var būt zīme, ka pārāk maz guli un tev vienkārši ir mentālā izlāde.

Trīspadsmitā un četrpadsmitā zona – nepareizs uzturs un apģērba izvēle. Pinnes uz dibena metas tad, ja tiek ievērots nepareizs uzturs un ja valkā pārāk pieguļošu, neelpojošu apģērbu. Āda ir jāparāda saulītei un tai ir jāelpo!

Avots: topratedviral.com

 

Leave a Comment