Vīriešu spēks, vājums un maskas. Horoskops visām zodiaka zīmēm

virietismodelis-664x443

Visiem ir zināms, vīrieši – mūžīgie bērni. Mātišķās rūpes tiem ir vajadzīgas līdz sirmam vecumam.

Mēs, sievietes, izrādot šīs rūpes, cenšamies pāraudzināt savus mīļos, iedzenot kompleksus un kaitīgās īpašības dziļi zemapziņā.

Viņi pielāgojas, cītīgi slēpjas aiz ierastām maskām, bet… no dabas neaizbēgsi. Viņu vīrišķā būtība tā arī paliek bezpalīdzīga savu vājību priekšā. Lai nepazaudētu mīļoto – pacentieties viņu saprast un… just viņam līdzi. Jūs iemantosiet viņa uzticību, uzbūvēsiet stipru tiltu uz viņa sirdi un izveidosiet drošas attiecības uz ilgiem gadiem. Vai tad tā nav sieviešu laime?

Auns

Viņa maskas – rada “īsta vīrieša” iespaidu. Atvērts draudzīgums. Stiprs rokasspiediens. Drošs līdz neprātam. Var būt negaidīti dāsns.

Viņa vājības – nevar atteikt draugiem. Nepietiek pacietības klausīties un izpildīt garlaicīgu darbu. Vieglprātīgi izturas pret veselību un režīmu. Nemāk pakļauties. Mīl pazust un tad atkal uzrasties, nepaskaidrojot iemeslus.

Seksuālās vājības – nepacietība.

Rekomendācijas – pacentieties aiz enerģijas pārpalikuma un rakstura egocentrisma saskatīt ievainojamu mazu zēnu, kuram nepieciešama aizbildniecība.

Vērsis

Viņa maskas – acīmredzama labklājība un komforts. Ģimenes cilvēks ar prasmīgām rokām. Saimniecisks vīrietis, kas pretendē uz labu gaumi. Uzstājīgs.

Viņa vājības – stūrgalvība un nespēja pretoties baudām. Bailes nokļūt zem papēža. Zvilnēšana dīvānā. Trīssimt gadus solīs salabot velosipēdu. Baidās no intelektuāliem sarunu biedriem. Mīlestība pret garšīgiem ēdieniem un desertiem grauj veselību un rada apaļumu.

Lasi arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Seksuālās vājības – sliecas uz primitīvu seksu.

Rekomendācijas – vīrietis, kuram mūžīgi trūkst glāstu…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Leave a Comment