Viņa lietoja daudz par daudz kosmētikas – ieskaties, kā viņu pārveidoja TV šovā!

gallery-1465504054-100-hotter-ep-1-01b

Parasti mēs redzam pārvērtības, kur no parastas pelēkās peles sieviete tiek pārveidota par īstu daiļavu, tomēr šai sievietei bija nepieciešamas citādākas pārmaiņas. 

Džeida ir 20 gadus veca meitene no Bristoles – Džeida vēl bija tikai pusaudze, kad viņa ievietoja krūtīs implantus, pārejot no A bļodiņas izmēra līdz dubultajam G. Lai vēl vairāk izskatītos pēc bārbijas, viņa lietoja pašiedeguma krēmu (kuram ir oranža nokrāsa), zīmēja savas uzacis un katru dienu lietoja spilgti rozā lūpu spīdumu. Tā kā tas viss bija ļoti pārspīlēti, nācās veikt pārmaiņas!

Lasi arī: Lūk kāpēc cilvēki, kuri jums sūdzas un čīkst, atņem tavu dzīvības enerģiju

Džeida bija izdomājusi piedalīties šovā 100% Hotter (100% seksīgāka). Visi stilisti un speciālisti, kas vadīja šovu, Džeidai ieteica pievērsties neitrālākam un dabiskākam izskatam, lietojot mazāk kosmētikas un ģērbjoties piedienīgāk.

1465505620-screen-shot-2016-06-09-at-32524-pm

Stilisti Džeidai izveidoja blondu ombre matu krāsojumu, dabiskāku ādas toni un piemēroja arī mierīgāku lūpu krāsas toni. Tāpat stilisti arī izrevidēja viņas garderobi, nomainot izaicinošās drēbes pret kaut ko daudz ikdienišķāku un sievišķīgāku.

Šķir lapu tālāk, lai redzētu, kādas pārvērtības piedzīvoja krāšņā Džeida!

Leave a Comment