Viņa paņēma kreppapīru un ielika to matos– šī metode jāizmēģina visām!

tumblr_static_tumblr_static_8woawfas3f8css4480044o4gw_640

Sievietes visā pasaulē sākušas atkal lietot šo veco triku, lai mazāk bojājot matus tiktu pie pēdējo gadu TOP lietas- krāsainiem matiem!

Jau vismaz divus gadus visi sajūsminās par krāsainiem, ļoti drosmīgi, spilgtās kasās nokrāsotiem matiem, taču ikviena, kas reiz ir kaut vai galus krāsojusi kādā spilgtā krāsā, piemēram, zilā, zina, ka visas šīs spilgtās matu krāsas, regulāri lietojot, ļoti strauji bojā matus, un pēc tam, kad nolem šāda tonī matus vairs nekrāsot, palikuši ir tikai salmi. Turklāt, pārkrāsojot zilos matus uz sarkaniem vai pat melniem, vēlāk mēģinot tikt pie gaišākas matu krāsas, lietojot krāsas noņēmēju, beigās atklāsies pārsteidzošs skats, šo spilgto krāsu pigmenti būs vēl joprojām saglabājušies.

Tāpēc visus uztrauc jautājums, kā tikt pie interesantiem, krāsainiem matiem, nebojājot tos tik daudz? Ir kāds vecs triks, ko noteikti daļa no jums būs pamēģinājušas arī bērnībā!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu kāds ir šis senais triks, ar kura palīdzību nebojājot matus, tos var nokrāsot interesantās krāsās!

Leave a Comment