«Viņas izgaisušais skaistums nu ir tikai atmiņa» vīrieša atzīšanās gadu pēc šķiršanās no sievas

Ir tādi lēmumi, kurus mēs pieņemam, nepadomājot par to, kādēļ kaut kas mums par šādu soli liek domāt, un tad vēlāk mums vienkārši nākas to nožēlot, samierinoties ar to, ka laiku pagriezt atpakaļ nav iespējams.

Kāds vīrietis ir publiski atzinies savā lielākajā kļūdā – pirms gada viņš savu sievu pameta un “iemainīja” viņu pret jaunāku un skaistāku sievieti. “Pirms gada es izšķīros ar savu sievu. Viņa bija nesavākta, pārstāja skūties un viņai bija nokarājušās krūtis. Man viņa vairs nešķita pievilcīga.” Ar šādu tekstu sākas vīrieša atzīšanās.

“Šodien, kad ir pagājis jau gads kopš mūsu šķiršanās, es viņu ieraudzīju atkal. Viņa staroja un bija zaudējusi svaru. Viņa atkal bija skaista.

Tagad es sēžu un domāju par viņas liekajiem kilogramiem. Viņai parādījās celulīts, jo vairs nebija laika apmeklēt trenažieru zāli. Viņai bija jārūpējas par bērniem. Viņai nebija laika ģērbties skaisti. To mazo brītiņu, kas viņai bija brīvs, viņa veltīja man, aizmirstot parūpēties pati par sevi.

Lasi vēl: «Kāpēc es tevi pārstāju mīlēt» vīriešu godīgās atzīšanās

Tā vietā viņa mainīja pamperus, baroja ar krūti, līdz tās nokarājās, un viņa ar to lepojās. Pēc visas smagās uzkopšanas un ēst gatavošanas viņa tik un tā bija laimīga, jo bija kopā ar savu ģimeni. Tagad es saprotu, kā tas ir, ka tavās mājās ir īsta sieviete.

Es biju muļķis, ka īstu skaistumu iemainīju pret virspusējo.”

Varbūt šis liks aizdomāties.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment