“Viņš iesita man pa seju un dauzīja galvu pret zemi” drosmīgas sievietes atzīšanās par vardarbīgu vīru

Aiziet prom no vardarbīga partnera ir viena no grūtākajām izvēlēm dzīvē, tomēr pēc tam izstāstīt šo stāstu, iespējams, ir vēl grūtāk.

Šī sieviete izlēma neklusēt un dalīties ar savu šausminošo stāstu – par to viņa ir izpelnījusies skaļus aplausus.

No vardarbīgām attiecībām aiziet ir grūti, jo partneris laika gaitā tev liek justies nevajadzīgai, sliktai un tādai, kura to visu, ko saņem, ir pelnījusi. Šādās attiecībās vairs nestrādā “viņš man iesita, es viņu pametīšu”. Sišana sāk kļūt pieņemama, sievietei šķiet, ka tā ir jānotiek, ka tas ir sods par to, ka viņam ir likusi otram justies slikti. Tieši šo iemeslu dēļ šādas attiecības pārtraukt nav viegli, tomēr svarīgākais ir saņemties un runāt par to ar draugiem, ģimeni vai pat policiju, lai neviens cits vairs no šādiem cilvēkiem neciestu.

Lūk, šī drosmīgā sieviete ir publicējusi ekrāntvērumus ar īsziņām, ko viņai sūtīja viņas vardarbīgais vīrs:

– Kur tu esi?

– Kur tu gāji ēst pusdienas?

– Mums ir jāparunā.

– Tagad.

– Ar ko tu esi kopā?

– Kad tu ej pusdienās?

– Paziņo man, kad tev beidzas maiņa.

“Šis ir labs piemērs ar īsziņu virkni, kādas viņš man sūtīja, kamēr biju darbā (maiņas laikā es nedrīkstu lietot telefonu).”

– Kā iet Tonijam?

– Nē, man tikai ir apnicis mēģināt. Esmu piekususi, noskrējusies un nomocījusies. Es nezinu, viņam šodien bija rīta maiņa.

– Protams. Meli.

– Viņam bija. Viņš aizgāja 12:30.

– Es centos būs jauks. Tu vienmēr mani provocē.

– Muļķības.

– Man patīk, kā tu zini, cikos viņam sākas un beidzas. Turpini sekot līdzi viņa grafikam.

“Tonijs bija darba kolēģis. Es zināju, cikos viņš beidz darbu, jo tas bija laiks, kurā es sāku strādāt. Viņš vienreiz man palīdzēja nomainīt mašīnai riepu, un tas uzreiz nozīmēja, ka mēs slepus guļam kopā.” 

Lasi vēl: “Stīltings” – jaunākais seksuālās vardarbības veids, par kuru vīrieši nekaunās lielīties internetā

– Kur tu pagājušajā naktī nakšņoji? Jo tas nebija šeit. Es izliku lamatas, lai redzētu, vai tu gulēsi šeit. Tu negulēji. Nemelo man.

– Šis bija tests, un tu izdarīji tieši to, ko es domāju, ka tu darīsi.

– Tagad es zinu. Es tikai vēlētos to dzirdēt no tevis.

– Ja kas, tev nav nekādu tiesību uz mani dusmoties, ja jau tu slepus aizgāji prom un meloji man par to.

“Es nakti pavadīju ar draudzeni no darba. Viņš zināja, jo viņš “man izlika slazdus”.”

– Tu tā man arī nepateici, ko tava mamma teica par zilumiem uz tavas rokas.

– Viņa pajokoja, ka tu mani sit. Viņa noteikti nezina, varbūt viņai vajadzētu. 

– Nē, viņai nevajadzētu. Tagad, kad tu man tā pateici, piezvani man.

“Es apciemoju savu māti reizi dažos gados. Man uz rokas bija milzīgi zilumi no tā, ka vīrs man bija kodis, atstājot zobu nospiedumus. Zilums bija tik traks, ka tas nenogāja veselu mēnesi. Pietiekami ilgi, lai to redzētu mana māte, kad viņu apciemoju, un lai to nofotografētu izmeklēšanas birojs, kad beidzot biju izlēmusi par vīru ziņot Pol***jai.”

– Atsūti bildi, kur tu augšā turi 3 pirkstus tā, lai es redzētu, ka tā ir tavas mammas māja. Tev ir piecas minūtes laika.


“Man viņam bija jāzvana tieši pusnaktī katru reizi, kad biju pie mātes. Laikam tādēļ, lai viņš pārliecinātos, ka neesmu izgājusi ārā ballēties un piedzerties. Mans nu jau bijušais vīrs bija laipns un mīlošs cilvēks, līdz es zaudēju svaru. Pēc tam es dabūju darbu. Pēkšņi “es viņu esot sākusi krāpt, zaudējusi svaru citu vīriešu dēļ”. Nedrīkstēju pirkt drēbes, kas man der, jo tās parādīja manu augumu.

Viņš mani sita un seksuāli izmantoja. Viņš mani gaidīja ārā pie darba visas maiņas laiku, nēsājot līdzi pistoli “Beretta M9” (nezināju, ka viņš tādu ir nopircis). Es vēlējos iziet ārā ar darba kolēģēm savā 23. dzimšanas dienā. Es viņam to pateicu jau vairākas nedēļas iepriekš, un tad, kad pienāca tā diena, viņš man iesita pa seju un dauzīja galvu pret grīdu, atstājot mani dzīvoklī vienu, jo viņam tajā naktī bija maiņa. Es nakts vidū centos vērsties policijā, bet viņš mani visa ceļa laikā izsekoja. Centos runāt ar viņa vecākiem, un viņi man pateica, ka jaunu cilvēku laulībā tas ir normāli un ka man nevajadzētu par to sūdzēties. Viņa tēvs ir mācītājs, bet tik un tā pieturas pie šādas ticības.

Es beidzot saņēmos no viņa aiziet, kad viņš nodarīja pāri manam sunim un kaķēnam. Kad viņš bija darbā, es sakārtoju savas somas, paņēmu dzīvniekus, viņu barību un paslēpos kolēģes mājās, piezvanīju Pol***jai. Vairākas stundas Pol***ja fotografēja manus zilumus, uzklausīja manu liecību. Gaidīju, kamēr viņi aizturēs manu vīru. Pēc tam tikai dažas reizes viņu redzēju. Viņš teica, ka, ja es atsaukšu apsūdzības, viņš turpinās mani finansiāli nodrošināt, tomēr viņš tika apsūdzēts par noziedzīgām darbībām un diviem kriminālnoziegumiem. Pēc šī visa man tik un tā nācās klausīties cilvēkos, kuri teica, cik viņš ir bijis labs un jauks.

Pēc trim gadiem man patiesībā iet ļoti labi. Man ir savs dzīvoklis, labs darbs, dzīvniekiem iet labi. Kredīts par šķiršanos ir drausmīgs, bet es ar to tikšu galā. Es pati ar sevi lepojos un gribu aicināt citas sievietes arī runāt par to, ja viņu attiecībās ir vardarbības pazīmes, pirms nav par vēlu!!”

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment