Vislabāko sievu Horo***ps- ar nelielu sarkasma devu

Peter-Kellii-Deltondo

Kļūt par labu sievu nav nemaz tik grūti – atliek to tikai iemācīties! Iespējams, ka lielākā daļa to visu jau prot – pabarot vīru un bērnus, sakopt, satīrīt, sagludināt, bet vai to prot katra sieviete? Nē, bet laba sieva to ne tikai prot, bet arī mīl darīt!

No labām sievām vīri neaiziet, jo, ja vīrs ar visu ir apmierināts, saņem garšīgas vakariņas, atbalstu, mīļumu un sapratni – vai tad viņš pametīs šo ģimenes ligzdiņu? Vislabāko sievu Horo***ps pastāstīs, kura sieviete būs visuzticamākais draugs un ar kuru labāk savu dzīvi nesaistīt.

 

AUNS

Auns ir sieva – sāncense. Viņa ir stipra sieviete un nekādi vārguļi viņai, protams, nav vajadzīgi. Šādai sievietei ir nepieciešams spēcīgs vīrietis – izturīgs cīnītājs, kurš būtu spējīgs izturēt Auna sievietes ikdienas “mini apokalipses”. Viņas temperaments tomēr ir izklaide ne priekš kura katra, tāpēc tad, kad viņa atrod vīrieti, kurš ir spējīgs to izturēt, viņa nekavējoties kļūst par “mīlulīti” un viņu apprec, bet pēc tam sākas pats interesantākais – cīņa bija līdzvērtīga, jo cīnījās divi Auni.

Neviens nekad neuzvarēs šajā cīņā, jo gan Auna sieviete, gan viņas vīrs turpinās izrādīt savu spēku līdz pat sudrabkāzām, kad varbūt iegūs kādu medaļu par šo visu, taču arī tad viņi abi neliksies mierā!

VĒRSIS

Vērsis ir sieva – motivātors, ļoti augsta līmeņa motivātors. Viņa parasti apprec kādu izskatīgu “pamuļķi”, jo tādus vīriešus ir ļoti viegli mīlēt un ar viņiem vienmēr ir jautri, taču mīlestība ir tikai mīlestība, bet ēst gribēsies vienmēr – turklāt Vērša sievietei gribēsies ne tikai ēst, bet arī kleitiņu, mājiņu un arī mašīnīti viņai gribēsies.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Viņai vajag, lai visi viņu apskaustu, tāpēc šis “pamuļķis”, ticis Vērša sievietes rokās, ļoti ātri iepazīsies ar ļoti plašu motivējošu metožu klāstu, respektīvi, viņa savu vīrieti virtuozi “zāģēs”. Viņa ģeniāli manipulē un meistarīgi šantažē, toties viņas vīrietis, visticamāk, kļūs bagāts un veiksmīgs, ja vien izdzīvos, protams!

Šķir nākamo lapu, lai, balstoties uz savu zodiaka zīmi, uzzinātu, cik laba sieva esi vai vēl tikai būsi Tu

Leave a Comment