Zils tērps, zelta rotas. 5 paņēmieni, kā akcentēt žilbinošu smaidu

6

Mirdzošs un skaists smaids raisa uzticību un ļauj ar pārliecību baudīt ikdienu, kā arī tas ir apliecinājums veseliem un koptiem zobiem.

Papildus regulārai ikdienas mutes dobuma higiēnai ar atbilstošiem kopšanas līdzekļiem, žilbinošu smaidu iespējams izcelt, piemeklējot piemērotas krāsas apģērbu, aksesuārus, kā arī pareizi lietojot un izvēloties dekoratīvo kosmētiku.

Iedvesmojoties no jaunās Glossy Chic baltinošās zobu pastas, Signal zīmola vadītāja Marita Soha iepazīstina ar 5 ieteikumiem, kā akcentēt žilbinošu smaidu.

1. Izvēlies pareizo lūpu krāsas toni. Vieglākais veids, kā izcelt baltus zobus, ir piemeklēt pareizo lūpu krāsas toni. Izvēlies auksto toņu lūpu krāsas, piemēram, zilā vai purpura nokrāsā, tas palīdzēs akcentēt baltus zobus, savukārt, sarkana, oranža un brūna krāsa, piešķirs tiem dzeltenīgu nokrāsu. Tomēr atceries, ka ne tikai lūpu krāsai, bet arī ādas krāsas tonim ir nozīme. Piemēram, gaišai ādai piemērotākas ir lūpu krāsas maigos toņos, savukārt tumšākai ādai vislabāk piestāv tumši sarkana un bordo lūpu krāsa

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējos paņēmienus, kā akcentēt žilbinošu smaidu!

Leave a Comment