Zivju eļļa Vese***ai – kādēļ tā tev noteikti būtu jālieto uzturā

Zivju eļļa Vese***ai

Zivju eļļa Vese***ai ir ļoti noderīga! Ir maz tādu produktu, kas dotu tik daudz labuma Vese***ai kā zivju eļļa.

Lai arī kas un kāds tu būtu, ir pilnīgi garantēts ka tā uzlabos tavu veselību.

Vienalga – tu vēlies uzaudzēt muskuļu masu, zaudēt svaru vai arī vienkārši iet pa veselīgāku “taku”, zivju eļļa ir uztura bagātinātājs, kas tev jāpievieno savai ikdienas diētai.

Pēc tam, kad uzzini, uz ko tā ir spējīga, tu noteikti vēlēsies to iegādāties!

Lasi vēl: Veselīga uztura speciāliste atspēko mītus par uzturu

 

Zivju eļļa Vese***ai: Kam tā ir  paredzēta 

Zivju eļļa ir taukskābju paveids, kas ir iegūts no treknu zivju audiem. Tā satur Omega-3 taukskābes, tai skaitā eikozānpentaēnskābes (EPA) un mātes dokosaheksānskābes (DHA). 

Cilvēkiem, kuri ikdienā uzņem zivis, iespējams, nav nepieciešama zivju eļļa, tomēr jāatceras, ka zivis ir dažādas, tās var saturēt augstu dzīvsudraba līmeni, kā pārsvars cilvēka organismā nenāk par labu Vese***ai. Ja tas ir pārāk augsts, radīsies problēmas, tādēļ vislabāk ir visu turēt balansā. Zivju eļļas kapsulas un dažkārt kāda zivs būs labākais veids, kā apmierināt savas vajadzības.

Zivju eļļa Vese***ai: Lūk, trīs svarīgākās lietas, kas tev jāzina par zivju eļļu:

Zivju eļļa ir labs holesterīna līmeņa atbalsts

Ja dienā savai diētai pievienosi 3-6 gramus zivju eļļas, uzlabosies tavs holesterīna līmenis – tāpat stabilizēsies triacilglicerola koncentrācija organismā. Ja sāksi uzturā lietot zivju eļļu, tāpat arī vitamīniem bagātus svaigus augļus un dārzeņus, uzlabos vispārējā Vese***a un pašsajūta.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment