10 Dzen noteikumi, kas izmainīs jūsu dzīvi

Dzen ir apzināti dzīvojoša māksla, lai saprastu lietu patieso nozīmi. Dzīve kļūs daudz ērtāka, ja jūs sāksiet dzīvot šeit un tagad, atbrīvoties no visa nevajadzīga un neatbilstošā, ievērojot Dzen noteikumus.

1. Sāciet dzīvot. Dzīvojiet brīdī. Neatlieciet uz rītdienu to, ko jūs tagad varat baudīt. Pavadiet laiku tam, ko jūs varat nožēlot, ja jums nav rītdienas.

2. Visam ir sava vieta un laiks. Jo vairāk jūs steidat dzīvi, jo vairāk jūs kļūdāties, un tāpēc jūs nonākat nepareizā vietā nepareizā laikā. Ļaujiet lietām notikt, kad esat gatavs tām, un tās ieņems pareizo vietu jūsu dzīvē.

3. Vienu reizi veiciet vienu lietu. Mūsdienu daudzdarbu apstākļos šis noteikums var šķist absurds. Bet viena gadījuma izpilde laikā, kad domas jau aizņem cita, palielina stresa līmeni un noved pie kļūdām.

4. Pauze. Bieži šķiet, ka, ja jūs atļaujat sev apstāties un atpūsties, jūs uz visiem laikiem zaudēsiet vēlamo tempu un izkritīsiet no dzīves trases. Tomēr, kad nāk patiesa izsmelšana, jūs vienkārši nevarat pārvietoties. Izmantojiet pauzes, lai pārslēgtu prātu no viena uzdevuma uz citu un ļautu ķermenim atpūsties.

5. Meditējiet katru dienu, lai iztīrītu prētu no nevajadzīgā un dvēseli no sadzīves notikumiem.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

6. Pabeidziet darbu. Lietu pārpilnība un ierobežoti spēki rada laika trūkuma un negatīvu emociju sajūtu. Nepabeigts darbs liek mums izdarīt spiedienu, izraisot lielas bažas, bet pabeigts darbs rada apmierinātības sajūtu ar dzīvi.

7. Nesteidzieties. Mūsu ātruma laikmetā tas ir ļoti grūti. Bet, ja jūs ieguldāt laiku un enerģiju tajā, ko jūs darāt, jūs varat koncentrēties uz vienu lietu un iegūt augstāku rezultātu.

8. Neaizmirstiet pagātni, to nevar mainīt. Apsveriet šo pieredzi, lai kļūtu gudrāki un spēcīgāki, nevis lai vainotu sevi un turētu bailes, lai radītu jaunu kļūdu.

9. Apzinieties, ka mīliet radīt problēmas un pārtrauciet tās mīlēt. Lielākā daļa problēmu pēkšņi izzudīs.

10. Dariet labu, jo jūs vēlaties palīdzēt citiem vai uzlabot dzīvi pasaulē, nevis tikai tāpēc, ka jūs vēlaties gūt labumu. Jo vairāk labā jūs darāt bez alkatības, jo labāk jūs jūtaties – tas ir jūsu „labums”.

avots: esotericblog

Leave a Comment