Masturbācija un pašapmierināšanās: 10 iemesli kāpēc vīrieši masturbē

Masturbācija

Masturbācija ir ļoti bieža un dabiska parādība. Biezāk vai retāk mastubrē aboslūtais vairākums vīriešu!

 

Bet kāpēc jūsu vīrs klusiņām masturbē dušā, kamēr jūs guļat gultā gaidot seksu? Kāpēc tam būtu jāsagādā viņam tādu pašu baudu kā mīlēšanās ar jums, pat iespējams vairāk.?

 

Mēs sagatavojām 10 iemeslus, kādēļ vīrieši masturbē…

 

 

1. Masturbācija dēļ stresa

Noņemt stresu vīrietis var 2 veidos – piedzerties vai nodarboties ar seksu. Pie tam otrs ir iespējams divos variantos: ar sievieti vai ar savu paša roku. Katrs protams izvēlas tieši to kas viņam ir tuvāks. Masturbācijai par labu var nospēlēt fakts, ka tas ļauj tērēt mazāk spēkus un enerģiju: aizgāji uz tualeti, izņēmi savu locekli, pavicināji dažas minūtes – un stress kā nebijis.

Šeit savu lomu spēlē tīri fizioloģiski aspekti. Uzbudinājuma laikā pastiprinās As**s pieplūde un notiek erekcija.

Ko darīt ja jūsu partneris ar to nodarbojas? Pamēģiniet uzmanīgi viņam paskaidrot, ka jūs to visu brīnišķīgi saprotat: viņa darbs saistīts ar stresu un jūs ar prieku palīdzēsiet viņam to aizmirst.

Parādiet viņam, ka jums nerūp tikai sava bauda, bet tas, kas liks viņam arī justies labi. Citādi vīrietis pieradīs pie onānisma, un ar viņa palīdzību ne tikai noņems stresu. Masturbācija jūs aizstās!

 

2. Sieva kļuva neinteresanta.

Pēc laulībām jūs pieņēmāties svarā uz vairāk nekā desmit kilogramiem, pielietojat kosmētiku tikai tad kad ejat uz darbu, staigājat pa mājām vecajā halātā, ejiet dušā tikai vakaros pirms gulētiešanas – viss tā vai citādi iespaido jūsu attiecības. Vīrietim seksu gribas, bet tikai ne ar jums.

Tad viņš pirks erotiskos žurnālus un skatīsies video, un arvien biežāk un ilgstošāk pavadīs vientulībā laiku tualetē ar jauno “playboy” numuru. Tādā veida viss var beigties ar krāpšanu.

Lasi arī: Piecas lietas, ko tu, iespējams, nezināji par vīriešu masturbāciju

Uz jautājumu: “Ko darīt?” – atbilde ir vienkārša. Nevajadzētu pēc kāzām sevi palaist vējā. Biežākais iemesls laulības pārkāpšanai un šķiršanai –  kad banalitāte aizstāj kaisli un romantiku.

Pie šāda veida iznākuma spēkus pieliek abi partneri. Viens ar savu uzvedību, otrs ar savu klusēšanu. Jā gadījumā vīrietis ilgstoši sāka palikt viens, obligāti jāizrunājas, jānoskaidro iemesls. Ja problēma ir jūsos tad steidzīgi situācija ir jāmaina un jāsāk par sevi rūpēties.

 

3. Trūkst Seksa

Īstenībā, ļoti reta problēma. Parasti sievietei trūkst seksa: vīrietis izdara savu darbu, un pagriežas pret sienu krākdams ar paveikta darba sajūtu, bet sieviete citreiz pati personīgi sasniedz orgasmu. Bet gadās arī pretēji: kad vīrietis grib katru dienu, bet sieviete tikai laiku pa laikam. Protams, kad gribas ļoti, bet nevar, tad vajag taču kaut ka eksistēt. Tāpēc par izeju kļūst masturbācija.

Sākuma jūs to nepamanāt, pēc tam jūs sakāt nojaust. Un kad pēkšņi jūs viņu pieķerat ar to nodarbojoties, kautrējaties. Jūs nevarat pajautāt par viņa uzvedības iemesliem, bet viņam ir neērti sākt runāt par šo tēmu.

Tāpēc, ja jūs saprotat ka nevarat apmierināt vīrieti, pamēģiniet dot viņam vairāk baudas, izmantojot citas pozas un izmantojiet lubrikantu.

Ja nodarbojaties ar seksu misionāra pozā, vai pozā, kur sieviete neveic praktiski nekādas aktīvas kustības, visa spriedze nonāk uz partnera, tad arī vīrietis nogurs vairāk un tādēļ efekts pastiprinās.

 

4. Negrib piepulēties

Vai, citiem vārdiem sakot masturbācijas iemesls ir vienkāršs slinkums. Kā tika aprakstīts iepriekš, ka vīriešu darbs galvenokārt ir iebāzt un izvilkt un nekas vairāk. Tāpēc daži vīrieši domā kāpēc jāsagādā baudu partnerei vairāk, nekā sev, ja var vienkārši masturbēt?

Galu galā, pēc tāda <<seksa>> nevienu pavadīt uz mājām un apskaut nevajag, var droši pagriezties uz citu sāniem un aizmigt: neviens pat vārdu neminēs.

Šādas uzvedības iemels ir psiholoģiskais, tāpēc izlabot šādu darbību ir diezgan grūti. Tikai atliek parādīt praktiski, ka nekāda masturbācija nevar aizstāt seksu ar jums.

Beidzot, izdariet tā, lai viņš saprot pašu galveno seksa likumu – galvenais, lai LABI būtu jums abiem. Ja viņš to apjēgs, tad sāks mainīties. Bet ja nē, tad viņš turpinās būt par egoistu ar kuru pat nav vērts turpināt attiecības.

 

5. Masturbācija, jo nevar gūt baudu no seksa

Atkal psiholoģiska problēma. Pie tam, tā ir vienkārši iztēlota, ka no seksa gandarījuma nav, bet no masturbācijas ir. Iemesli ir diezgan vienkārši: mazs locekļa izmērs,  zems pašvērtējums, vai kaut kādas fizioloģiskas vainas.

Viss tas noved pie noslēgšanās sevī, ieciklēšānās uz savas paša nepilnvērtības, un galu galā, kazas ar pirmo sievieti, kas vienkārši izjuta simpātijas un par viņu uztrauksies.

Tiekot patstāvīgi morāli “iekaustīts”, tāds vīrietis nespēs gūt baudu no seksa, un vienīgais izklaides veids būs banālais onānisms. Lai ko tik nedarītu sieva, mainīt viņa seksuālas priekšrocības būs krietni pagrūti.  Viņš, visdrīzāk paliks tāds sevī ieslēdzies un kautrīgs, ja viņš nepaaugstinās savu pašvērtējumu.

Ko darīt? Ir trīs varianti. Vai nu mēģināt kaut ko mainīt, parādīt viņam, cik viņš ir labs vīrietis, izmantot jaunas pozas, darīt gultā visu, ko viņš vēlas. Vai uztvert visu kā ir un nomierināties. Vai vienkārši šķirties no tāda  vīrieša.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">ak nee</cite>

    diršana, vienīgais iemesls kapēc vīrietis masturbē ir ORGASMS!

  • <cite class="fn">Neziņa</cite>

    Un no sievietes orgasmu negūst???

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Laiks rit uz priekšu. Kopš 2020. gada 13. marta, kad Covid-19 sērga pārsteidza mūs nesagatavotus, mūsu dzīves mainījās līdz nepazīšanai. Pandēmijas ierobežojumi būtiski mainīja mūsu ikdienas dzīvi un paradumus. Šie ierobežojumi ir skāruši gan vecus, gan jaunus, gan bagātos, gan nabagos. Pašreiz ļaunais Covid-19 vīruss ir nolicis uz ceļiem visu pasauli. Krīze ir ne tikai Latvijas Republikā, bet gan visā pasaulē. Šajā sarežģītajā laikā Vakcinācijas birojs rūpējas par saprātīgu vakcinācijas loģistiku un vakcinācijas plānu izpildi. Paldies, Vakcinācijas biroja vadītājai Evai Juhņēvičai par viņas cēlo darbu! Bez Vakcinācijas biroja pūliņiem vakcinācijas process Latvijā noritētu krietni gausāk. Būsim pateicīgi Vakcinācijas birojam par kalpošanu latviešu tautai. Saglabāsim savās sirdīs gaismu. Ticēsim labajam, ticēsim sentēvu Dieviem. Ticēsim Latvju Dieviem! Latvju Dievi vienmēr ir aizstāvējuši latviešu tautu. Arī šoreiz Latvju Dievi mums palīdzēs.
    Stipru veselību un sirdsmieru mums visiem vēlot, Skolnieciņš no svētavota
    #Skolnieciņš #svētavots #LatvjuDievuSvētība #saticība #draudzība #sapratne #pagāni #rituāli #buršanās #maģija #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte

Leave a Comment