10. līdz 21.oktobris: ļoti veiksmīgs laiks 4 horoskopa zīmēm

Vērsis
Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem šķiet, ka nekas vairs nav maināms, taču periodā no 10. līdz 21.oktobrim zvaigznes tevi lutinās ar dāvanām, kuras tev palīdzēs sakārtot tavu dzīvi. Palīdzība gaidāma arī no apkārtējiem un tuviniekiem, nevajadzētu to ignorēt! Cilvēki, kas vēlēsies tev palīdzēt, darīs to ar gaišām domām un patiesu sirdi. Visas nepatikšanas, ar kurām tu cīnījies līdz šim, palēnām izplēnēs, bet prieks ienāks tavā dzīvē un mainīs arī noskaņojumu.

Vēzis 

Vēžiem šis ir labvēlīgs laiks attiecībās, tāpat arī tu būsi enerģijas pilns un ļoti veiksmīgi atrisināsi dažādas ieilgušas problēmas. Nemaini savus plānus – šis laiks ir kā radīts tam, lai tu sasniegtu sen izvirzītus mērķus. Visdrīzāk, ka tu pat beidzot piepildīsi savu sen, sen lolotu sapni! Intuīcija tevi nepievils un tava iekšējā balss tevi aizvedīs pa pareizo ceļu. Atrisināsies visas tās problēmas, kas ilgu laiku nodarbināja tavu prātu. Strauji uzlabosies tavs finansiālais stāvoklis.

Lasi arī: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Zivis
Zivis sajutīs, ka ir iemīlējušās līdz ausīm. Nevajag baidīties no šīm sajūtām, jo tās ir abpusējas! Šis cilvēks palīdzēs tavā dzīvē izgaiņāt pelēkos mākoņus, kas virs tavām debesīm bija savilkušies jau kādu laiku. Šīs attiecības būs skaistas, vieglas, un jūs jutīsieties tā it kā viens otru pazītu jau ļoti sen. Intrigās un baumās neklausies, protams, ka būs kāds, kas vēlēsies, lai šīs attiecības nerealizējas, tici savām sajūtām!

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment