Džina kokteiļi: 3 atsvaidzinošas bārmeņa kokteiļu receptes labai ballītei

Džina kokteiļi

Džina kokteiļi – šajā rakstā apkoposim pieredzējuša bārmeņa sagatavotas kokteiļu receptes ar džinu! 

Vēlies kādu atsvaidzinošu kokteili, taču nezini, ko izvēlēties? Varbūt ir vērts atcerēties mazliet piemirsto džinu un pagatavot kādu gardu dzērienu ar to?

Lai gan visbiežāk pirmās asociācijas, dzirdot vārdu „džins”, ir vienkāršs džins ar toniku, tomēr ar kadiķogām un citām zālītēm bagātinātais dzēriens ir ideāls kokteiļu pagatavošanai.

„Klasiskie džina kokteiļi ir gana vienkārši un garšīgi, lai būtu ērti pagatavojami gan draugu ballītēm, gan laiskai atpūtai ģimenes lokā. Turklāt džins atkal sāk kļūt populārs, tādēļ apkārtējie patiešām novērtēs šos dzērienus,” skaidro Andrejostas restorāna „Aqua Luna” bārmenis Rihards Vanags.

 

1. Džina kokteiļi: Gin Garden – atsvaidzinoša vasaras dārza garša

Gin Garden – atsvaidzinoša vasaras dārza garša. Sāc jau sapņot par dzīvi ārpus pilsētas mājā, ar aizaugušiem dzīvžogiem, ziedu, dārzeņu un augļu smaržām? Līdz vasarai vēl ir jāpaciešas, taču dārza sajūtas var „noķert”, baudot atsvaidzinošu džina kokteili.

Lasi arī: Dažādi Jaungada kokteiļi tām sievietēm, kuras vēlas notievēt

Vienai porcijai nepieciešams džins 40ml, trīs šķēlītes gurķa, plūškoka liķieris 20ml un ābolu sula 50ml. Vispirms šeikerī sastampā gurķus, tad visas sastāvdaļas samaisa, nokāš caur smalku sietu un pasniedz.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējās receptes

COMMENTS

Leave a Comment