Dvēseļu saikne: 3 radniecīgu dvēseļu tipi, kurus mums katram dāvina liktenis

Dvēseļu saikne
Dvēseļu saikne: Dzīvē satiekam visdažādākos cilvēkus, bet tikai daži no tiem kļūst īpaši tuvi – iespējams, pat tuvāki nekā īstie brāļi un māsas.

Viņi mūs saprot no pusvārda, viņu āda šķiet kā mūsu ķermeņa turpinājums un katrs pieskāriens – ilgots un patīkams.

Tie cilvēki, kas teju ikvienu situāciju vērtē tāpat kā tu pats, kuriem nevajag izskaidrot un pierādīt katru domu vai pārliecību, jo arī viņiem ir tādas pat prioritātes.

Bet vēl jo sāpīgāk iedzeļ vilšanās, ja kāds šo “radniecīgo dvēseļu” solis nodara pāri vai liek vilties. Protams, tikpat lielas sāpes var nodarīt As**sradinieki, ja viņi rīkojas nejauki.

Ezoteriķi apgalvo, ka ir trīs dažādu veidu radniecīgas dvēseles un vari nešaubīties, ka kādā noteiktā dzīves posmā esi saticies ar katru no tām un soļojis līdzās.

Katram no šiem cilvēkiem bijusi sava loma tavā dzīvē un tu, ja pacentīsies atcerēties, pat sapratīsi, kas tieši tavā dzīvē mainījies pēc jūsu tikšanās un kopējās pieredzes.

 

Dvēseļu saikne: Pirmais tips– romantiskais

Šos cilvēkus liktenis mums sūta, lai sniegtu ļoti svarīgu mācību. Viņu dēļ sākas mūsu personības izaugsme, mēs tiecamies kādā jomā sasniegt pilnību.

Viņi mūs mudina pāraugt sevi, un tas ir brīnišķīgi. Šīs radniecīgās dvēseles, kā likums, ir nozīmīgākie skolotāji mūsu dzīvē. Bet viņiem nav visu dzīvi jāpaliek ar mums kopā. Viņu aicinājums ir atnākt, iemācīt un mūs atstāt.

Viņi gan nodrošina lielas sirdssāpes, gan paliek atmiņā uz visu dzīvi – bet paies gadi, un tu noteikti viņus pieminēsi bez bailēm un ļaunuma.

Lasi arī: Lūk, kāpēc jūsu dvēseles draugs patiesībā ir jūsu dvēseles spogulis!

Varbūt ar pateicību, varbūt arī ne. Te darbojas vēl kāds likums: jo spēcīgāk tu piesaistīsies šim cilvēkam, jo sāpīgāki apstākļi jūs izšķirs.

Cena par šo dzīves mācību var būt patiesi šausminoša, bet kādreiz tu atzīsi, ka ieguvi mācību, kas bija nepieciešama.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment